7 Mayıs 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Yeni bir haftaya Ay Kova burcunda başlıyoruz. Özgür ve marjinal kavramların öne çıktığı enerjiler veriyor.

Geleceğe yönelik konular,  ön plana çıkarken, yeni ve geleneksel olmayan her şeye ilgimiz artabilir.

Yaklaşık iki buçuk gün bireysel seçimler yapmak, grup halinde çalışmak, arkadaşla birlikte olmak, araştırma yapmak, çalışmalarımızda yenilikçi yöntemler denemek isteyebiliriz.

Sürpriz haberler alabilir, son dakika değişiklikleri yaşayabiliriz, bulunacağımız yerlerde eksantirik insanlarla tanışabiliriz. Farklı bir bakış açısı geliştirebileceğimiz deneyimlerde yamamız mümkün olabilir.

 

Günün gezegen hareketi Merkür–Plüton karesidir.  Bir kaç gün motivasyon düşüklüğü ve huzursuz bir zihinde olabilirsiniz. Saplantılı konular veya konuşmalar, fikir değiştiren insanlar yüzünden,  İlgilendiğiniz kavramlar ve kişiler size sıkıcı ve zor gelecektir. İş ve özel ilişkilerde güven ihanetleri ve bilgilerin kötüye kullanımına yol açabilecek olumsuz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki bazı rakipleriniz hata ve yanlışlıklarınızı bulmak açık yakalamak ve bir şekilde sizi tuzağa düşürme eğiliminde olabilirler. Gerekenden daha fazla enerji harcamamak adına planlı hareket etmelisiniz.

Ayrıca, hükümet yetkilileri, muhalefet arasında güç mücadeleleri, hukuksal alanlarda görevli, savcı, hâkim ve avukatları ilgilendiren olay ve kavramlar açığa çıkabilir. Ulaşımda, kalabalık yerlerde yada mekanlarda kriz yaratabilecek sözlü tacizler ve tartışmalardan uzak durmalısınız sevgili dostlar.

 

Günün diğer gezegen hareketinde ise Venüs-Neptün zorlayıcı etkileşimde olacak. Hayaller, fanteziler ve romantik bir karışıklık veren bir geçiştir.

Hayatınızda ciddi sorunlar ve stres oluşturan durumlarla karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek olabilir. 

İş ve planlarınızda motive ve gerçekçi olmakta zorlanabilirsiniz.

Finansal konularla da uğraşmak için iyi bir zaman değildir. Hiç aklınıza gelmeyecek olaylar yüzünden dolandırıcı ve sahtekâr insanlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Başkalarının iyi niyetinizden yararlanmalarına dikkat etmeli ve kararsız kaldığınız konuları birkaç gün ertelemelisiniz.

Bu transit ile aşırı hoşgörü ve sevgi ihtiyacınız da artıyor.  Hayatınızda sizinle mükemmel bir uyum gösterecek yeni biriyle tanışabilirsiniz. Ancak sonrasında bu ilişki hayal kırıklığı yaratabilir.

Toplumda ruhani bunalım ve depresif etkiyle gelişecek olaylar gündeme gelebilir. Alkol, keyif verici bağımlılıklar ve uyuşturucu kullanımlarında artış, gıda ve ilaç zehirlenmeleri gibi etkiler söz konusu olabilir.

Müzik veya sanatla uğraşanlar için çok yaratıcı bir dönemdir.

Birkaç gün hassas ve mantıklı düşünmeli yaratımlarınıza biçim vermeyi gerektiren işlerle uğraşmak daha faydalı olabilir.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.