4 Mayıs 2018 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Yay burcunda ilerleyen Ay 03,50–05.06 saatleri arası boşlukta olacak ve sonra sonrasında Oğlak burcunun evine giriş yapacak.

Dünyasal amaçlara odaklı bir ruh halinde güne başlıyoruz. Görev ve sorumluluklarımıza dört elle sarılacağımız bir gündeyiz.

Ekstradan sabır ve disiplin verecek olması ertelediğimiz zor iş ve görevlerimizi gündeme getirebilir, daha rahat halledebilme olanağı bulabiliriz.

Hayatımızı daha verimli hale getirmek görev ve sorumluluklarınıza yönelik yapısal değişiklikler yapma ihtiyacı duyabileceğimiz bir transit. Dolayısıyla, uzun vadede başarı getirecek, proje, girişim ve çalışmalarımızı başlatmak, açısından uygun bir zamandır.

Geçimini günlük kazanç getiren işlerden sağlayanlar ise kısa vadede memnun edici kazançlar elde etmeleri söz konusu olabilir.

Gayrimenkul alım-satımı, toprak, bağ, bahçe işlerinizle uğraşmak içinde uygun bir zamandır.

 

Bu geçişi, otorite konumundaki kişilerle olan ilişkimizden faydalanmak adına da kullanabiliriz. Kararlı ve iradeli Oğlak enerjisiyle hareke geçebilir, İş ilişkilerimizle alakalı konuları, zam, terfi ya da çalışma koşullarımızın değişmesini dile getirebiliriz. Ayrıca işimizle ilgili planlarımızı, projelerimizi ve fikirlerimizi daha fazla ileriye taşıyabilmemiz için onların destek olmalarını isteyebilirsiniz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Satürn kavuşumu ile özel hayatımızla alakalı geçmişin çözülmemiş sorunları karşımıza çıkabilir. İlişkilerimizde yaşanan hayal kırıklıklarını, ihmalleri gidermek ve yaşanan sorunlara çözüm getirmek için ele alabiliriz.

Ailemiz, eşimiz veya partnerimiz ile iş ve özel yaşam dengesini ayarlamak, kontrol altına almak için  karşılıklı anlayış ve çözümler üretebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.