2 Mayıs 2018 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Ay gün boyunca Yay burcunun evinde ilerleyecek. Sıcak, samimi ve dostça duygularla güne başlayacağız.

Uluslararası konular, eğitim meseleleri, yayıncılık, felsefe, inanç konuları, hukuki meseleler ve sportif aktiviteler iki gün boyunca gündemimizde yer alabilir.

Özgür olmak, sosyal ortamlara karışmak, günlük gezilere katılmak biraz daha eğlenceli ve maceralı bir gün geçirmek isteği duyabiliriz. Yaşadığımız dünyaya daha geniş bir pencereden bakmak hayatın anlamını ve amacını bulmamıza yardım edecek bilgi arayışı içine girmek isteyebiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Venüs karşıtlığı etkinleşecek. Duygusal açıdan dengesizlik yaratabilir. Disiplin olmakta zorlanabilir, tembellik etmek ve işleri kafanıza göre yürütmek isteyebilirsiniz.  Meşguliyetlerinize başlamadan evvel çalışmanız gereken konuları belirlemelisiniz yada bir iş planı hazırlamanın faydasını görebilirsiniz.  Bu sayede çalışmalarınıza kolay motive olabilir hem de verimliliğinizi arttırabilirsiniz.

Ayrıca, beklenti ve isteklerin karşılanmaması, alma-verme dengesinin bozulmasına yol açabilecek bir etkidir. Dolayısıyla hem ilişkiler açısından hem de maddi konularda istikrarlı davranmaya özen göstermelisiniz.

 

Ay günün son saatlerini Merkür Trinesi ile kapatacak. İkili ilişkilerinizde duygularınızı ifade etmek adına değerlendirebileceğiniz bir zamandır. Eşiniz, partneriniz veya ailenize sevginizi gösterebilir, anlaşmazlık yaşadığınız konularda uzlaşabilirsiniz.

 Ayrıca, okumak, yazmak ve araştırmalarınız içinde değerlendirebilirsiniz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.