1 Mayıs 2018 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Dolunay fazında ve Akrep burcunda ilerleyen Ay saat 05.55 de boşluğa girecek günün çoğunluğunda boşlukta sürdürecek ve saat 18.20 de Yay burcunun evine giriş yaparak burç değişimini gerçekleştirecek.

Güne hassas ve alıngan bir ruh halinde başlayabiliriz. Ayın boşluk etkisi ve dün gerçekleşen Dolunayın enerjisini ile krizlere açık etkilerdeyiz. Çalışma ortamlarımızda rekabet, kıskançlık, şüphe ve inatlaşmaların içine sürüklenebiliriz. Dış faktörlü bu tür olumsuzluklar stres düzeyimizi yükseltebilir, çalışma verimliliğimizi etkileyebilir ve ister istemez motivasyonumuzun düşmesine neden olabilir. Ancak Akrep enerjisinin ikilemi çözen doğası ile motivasyonumuzu sağlaya çalışmalıyız.

Ay’ın boşlukta olduğu zamanlarda yeni girişimler, kalıcı ve uzun vadeli planların başlangıcı için uygun bir zaman değildir. Zira ay boşluktayken yapılacak yeni girişimlerin, yeni oluşumların sonucunun nereye gideceği belli olmayan bir zaman akışıdır. Beklenmedik zorluklar, sorunlar yaşayabilir ve gereksiz risk alma cesaretini kendimizde bulabiliriz. Bu yüzden Ay boşlukta kalacağı zaman diliminde yeni oluşumlar, yeni başlangıçlardan ziyade yarım kalmış var olan işlerinizi tamamlaya çalışmalıyız.

 

Ayrıca, direndiğimiz, değişim yaşamaktan korktuğumuz kavramları ele alabilir, bırakmamakta ısrarcı olduğumuz, direnç gösterdiğimiz konuları serbest bırakarak, kendimizi dönüştürebiliriz.

 Ay saat 18.20 de Yay burcunun evine girişiyle birlikte, içsel huzursuzluluğumuz ve duygusal değişimlere neden olan enerji akışını geride bırakacağız. Günün geri kalanında cesaretimiz, özgüvenimiz ve iyimserliğimiz ile ilerlemeye devam edeceğiz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.