27 Nisan 2018 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü boşlukta ve Başak burcunda ilerleyen Ay saat 04.13 de Terazi burcunun evine giriş yaparak burç değişimini gerçekleştirecek. Denge, adalet, hak, hukuk ve barış kavramlarının öne çıkacağı bir gündeyiz. Uzlaşma gereken işlerimiz, finansal meselelerimiz, ortaklık ve evlilik konularında halledilecek işlere odaklanabiliriz. Gün boyunca barışı sağlama isteğimiz nedeniyle sorunlarımızdan ve çekişmelerden kaçınmaya çalışabiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Venüs olumlu bağlantı içinde olacak ve yaşam enerjimizle birlikte hoşgörü ve iyi niyetli tutumlarımızda yükselecek. Mali işlerimizi kolay bir şekilde halledebiliriz. Gerek özel gerek iş ilişkilerimizle ilgili önemli adımlar atabiliriz. Sorunlarımızı, kırgınlıkları çözüp uzlaşı sağlayabilir, iş birliklerine yönelebiliriz.

Günün ilk yarısını kişisel bakım, kuaför ve alışveriş gibi işlerimiz içinde değerlendirebiliriz.

 

Akşam saatlerin ay-Satürn’e kare, Merkür’e karşıtlı verecek. Bu transit, ilişkilerimize samimiyet eksikliği ve mesafeler getirebilir. Sorumluluklarımız gözümüzde büyüyebilir, desteklenmediğimizi düşünebiliriz. Eşimiz, partnerimiz veya sevdiklerimizle duygularımız ile iletişim kurmak, kişisel endişelerimiz hakkında konuşmak isteyebiliriz. Önemli konuları gündeme getirmemek, görüş ayrılıkları üzerine tartışmamak en doğrusu olacak. Zira kafamız karışık olacağından, konuşmalarımız yapıcılıktan çok kırıcı olabilir.

En iyisi akşam saatlerimizi, kendimizle ilgilenmek, keyif alabileceğimiz aktivitelere odaklanmak, okumamız ve araştırmamız gereken konulara motive olmaya çalışarak geçirebiliriz

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.