Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur. (Atatürk)
Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir. (Atatürk)
Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. (Atatürk) 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

 

23 Nisan 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Aslan burcunun evinde gün boyu ilerleyecek. Yüksek enerji ve etkileyiciliğimiz ile güne motive olacağız.

Cesaret ve öz güven gerektiren işlerimizde zorlanmadan başarı elde edebiliriz.

Özellikle yöneticilik yapmak,  organizasyon düzenlemek, yaratıcı düşüncelerimizi ortaya çıkarmak adına değerlendirebileceğimiz bir gün.

Sıcak kalpli, sadık, tutkulu, ama biraz da egoistçe davranmaya da meyilli olabiliriz. Dolayısıyla, otoriterlik ve kontrol etme tutumlarımızı abartmamaya çalışmalıyız.

Ayrıca İçimizdeki çocuğu açığa çıkartabiliriz yada varsa çocuğumuz ile yaşamın eğlence tarafını paylaşabiliriz. Birlikte oyunlar oynamak sinemaya, sirke gitmek veya müze, sergi ziyaretlerinde bulunabiliriz.

Saçlarımıza cesur şekiller verebiliriz veya daha önceden cesaret edemediğimiz bir model kesimini örneğin Aslan yelesi gibi kestirebiliriz. Canlı renklerde giysiler giymeyi de ihmal etmeyeceğimiz bir gün geçirebiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Merkür trinesi etkinleşiyor. Duygu ve düşüncelerimizin sorunsuz akışta olacağı bir zaman dilimidir. İletişim ve haberleşme temaları önceliğimiz olacak.  Halkla ilişkiler, hitap, sunum gerektiren çalışmalar, pazarlama, ürünlerin sergilenmesi ve yaratıcı projelerimize odaklandığımız takdirde sorunsuz yürütebiliriz.

Vaktimiz el verdiğince çevremizle, sevdiklerimizle haberleşmek, bir araya gelmek, sohbet etmek veya sosyal medya aracılığıyla bağlantı kurmak isteyebiliriz.

Bilim teknik konularıyla ilgilenebilir, elektronik aletlere olan merakımızda artabilir, sırf bu yüzden yenilik olsun diye alış veriş yapmak isteyebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.