18 Nisan 2018 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Boğa burcunda ilerleyen Ay saat 01.05 de boşluğa girecek, yaklaşık on dört saat boşlukta kalacak ve sonrasında saat 15.03 de İkizler burcunun evine giriş yaparak burç değişimini gerçekleştirecek.

Ay günün büyük çoğunluğunda boşlukta olacak. Karışık bir ruh halinde olabilir, bağlantısızlık hissi, zihinsel netlik eksikliği yaşayabiliriz.

Yararımıza yönelik olmayan beklenmedik sonuçlarla karşılaşabiliriz. Dolayısıyla yeni başlangışlar, girişimler yapmaktansa rutin görevlerimizi yerine getirilmesi için çaba harcamak daha akıllıca olacaktır.

Ay saat 15.03 de ikizler burcuna giriş ile günün geri kalan kısmında daha iletişimsel, daha meraklı ve daha uyanık bilinçli davranma eğilimde olacağız.

 

Günün gezegen hareketinde Güneş-Uranüs aynı noktada birleşecek olmasıdır.

Öngörülemez, beklenmedik değişim, özgürlük ve isyan zamanını işaret eden bir enerjidir. Kişisel özgürlük ve bağımsızlık için yoğun bir gereksinim ihtiyacı duyabilir, kısıtlayıcı bir durumdan veya çevreden ani kopmalar yaşayabilirsiniz. 

İç huzursuzluğunuzdaki artış, size hızlı eylemler ve kararlar almanızdan dolayı ciddi risk altına sokabilir. Dolayısıyla bu zamanın tahmin edilemezliğinin üstesinden gelmek oldukça zor olabilir.

İş ve çalışma yaşamınızda gereksiz riskler almak, otoriteye karşı isyan etmek, yada isyana destek vermek isteyebilirsiniz. Bu durum işyerinizdeki pozisyonunuza zarar verebileceği gibi üstleriniz ile çatışmalara neden olabilir.

Finansal konulu işler veya yatırımlar beklenmedik ve istikrarsız sonuçlar doğurabilir. Eşiniz, ortağınız yada iş ortağınızla ilişkilerinizi zorlayacak deneyimler yaşayabilirsiniz.

Ayrıca bu enerji ile beceriksiz yada kazaya eğilimli de olabilirsiniz. 

Sevgili dostlar, birkaç gün boyunca egonuza hâkim olmak, kendi doğrularınızda ısrarcı olamamak, gereksiz ve agresif davranışlardan kaçınarak bu stresli enerjiyi kanalize edebilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.