13 Nisan 2018 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay Balzamik fazda ve Balık burcunun evinde ilerliyor. Bugün bizi harekete geçiren günlük plan ve hedeflerimize odaklanma enerjisini kendimizde bulamayacağız. Daha ziyade uyumak, dinlenmek, İbadet etmek, dua, meditasyon ve tefekkür gibi ruhani çalışmaları ve dinlendirici faaliyetleri destekleyen meditatif bir ruh halinde olacağız.

Ayrıca romantik bir atmosfere çekilebilir, sanatsal çalışmalar, ilham gerektiren konularda verimli sağlayabiliriz.

Sabah çok erken saatlerde Ay-Neptün ile beraberlik kurup Venüs atmışlığı ile güne nazik, şefkatli ve enerjik başlayabilirsiniz. Duygularınızı ve sevginizi yakınlarınıza kolay ifade edip, paylaşabileceğiniz bir enerji sevgili dostlar.

 

Ay Balık burcunda son bağlantılarını gün ortalarında Plüton ile atmışlık, Jüpiter ile yüz yirmilik açı ile gerçekleştirecek. İş yaşamınızda  az çaba ile muazzam görevleri başarabilirsiniz.  Kendinizi tahrip eden veya sağlıksız olan davranış kalıplarınızı bırakabilirsiniz. Bu sayede niteliklerinize daha iyi bir anlayış kazandırabilirsiniz.

Bu saatlerde aile meseleleriniz, ebeveynleriniz veya çocuklarınızla aranızda bir süredir devam eden sorunlarınızıda halletmek adına değerlendirebilirsiniz.

 

Ay saat 14.27de boşluğa girecek ve günün geri kalanında boşlukta ilerleyecek. Motivasyonunuzda azalma ile Kusurlar ya da eksiklikleri daha fazla görmeniz söz konusu olacak. Dolayısıyla sizin yararınıza olmayan karmaşık durumlarla karşılaşmaktansa, rutin işlerinizi toparlamak, organize etmek ve dağınıklığınızı düzenleyerek ilerleme sağlayabilirsiniz.

İlerleyen saatlerde dua, derin düşünme, yoga ve tefekkür gibi çalışmalara odaklanabilirsiniz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.