11 Nisan 2018 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Kova burcunda ilerleyen Ay dışa dönük, uyumlu ve değişime açık enerjiler verecek. Rasyonel düşüncede olup, mantığımız doğrultusunda hareket edeceğiz. Toplumsal konular, orgazisyonlar ve arkadaşlıklarımız ön plana çıkıyor. Rutinlerimizin dışına çıkmak faklı olmak, farklı olan bir şeyler yapmak isteyeceğiz. Eski sorunlarımıza yeni çözüm arayışı içine girebilir, eski bir alışkanlığımızdan kurtulmak, yeni bir şeyler deneme arzusu içine girebiliriz.

Ay 17.56–21.40 saatleri arasında boşlukta kalacak ve sonrasında Balık burcuna giriş yapacak.

 

Günün gezegen hareketi Venüs-Mars Trinesidir. Sosyal iletişim ve keyif alma arzunuzu arttıracak. Bekârların değerlendirebilecekleri mükemmel bir zamandır. dolayısıyla kişisel güzellik ve karizma veren bu enerjiyi sosyal ortamlarda popülerlik ve mükemmel eşi bulma ihtimalini arttırır. 

Mevcut aşk ilişkilerinizi de geliştirebilir bu sayede ilişkilerinizdeki sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. 

Güzelliği eylemle birleştiren yaratıcı projeler içinde ideal bir zamandır örneğin bir odayı yeniden dekore etmek, heykel yapmak, dans, resim gibi sanatsal uğraş verenler içinde ideal bir zamandır.

Partilere gidebilir, eğlence parklarını gezebilir yada sevdiklerinizi evinize davet edebilirsiniz.

Günün diğer gezegen hareketinde ise Güneş-Plüton karesi etkinleşecek. İş ve özel ilişkilerde güven ihanetleri ve bilgilerin kötüye kullanımına yol açabilecek olumsuz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki bazı rakipleriniz hata ve yanlışlıklarınızı bulmak, açık yakalamak ve bir şekilde sizi tuzağa düşürme eğiliminde olabilirler. Gerekenden daha fazla enerji harcamamak adına planlı hareket etmelisiniz.

Ayrıca hayatınızdaki bir takım sırlar ve gizemler ortaya çıkabilir.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.