10 Nisan 2018 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay gün boyunca Kova burcunun evinde ilerleyecek. Güne özgürleştiren ve idealleştiren enerjiler verecek.

Bireysel seçimler yapmak, gruplar halinde çalışmak, arkadaşlarla birlikte olmak ve toplumsal konuların yakın takipçisi olabiliriz.

İş veya uğraşlarımızı her zamankinde farklı yeni yöntemler deneyerek halletmeye çalışabiliriz.

Beklenmedik haber alabilir, garip eksantrik insanlarla karşılaşabiliriz. Ay Kova geçişi Hayatımızda değişime ihtiyaç duyduğunuz ve alternatif bakış açılarına açık olma zamanlarıdır. Dolayısıyla yaşam yolculuğumuzda büyümeye, gelişmeye yer açmak için hayatımızdan nelerin çıkması ve kaldırılması gerektiğine bakabiliriz. Bazen, gelecek olanlara yer açmak için fedakârlık gereklidir sevgili dostlar.

 

Psikoloji, sosyoloji, astronomi ve astroloji alanlarında faaliyetlerimiz artabilir.

akupunktur ya da refleksoloji gibi enerji çalışmaları, bir topluluk oluşturma etkinliğine katılmak, bir planı kavramsallaştırmak, sosyal medyada kullandığımız profillerimizi güncelleştirmek içinde mükemmel bir zamandır.

 

Günün ilk yarısı Ay-Venüs arasında kare açı etkinleşiyor. Dikkatsiz, karamsar veya kendini beğenmiş tavırlar içinde olabiliriz. Kişisel yaşamımızla ilgili konularda tembel olma eğiliminde olurken, zorlu görevlere motive olmakta da zorluk çekebiliriz. Dolayısıyla vaktimiz varsa bu zaman diliminde bize neşe getirecek şeyler örneğin, arkadaşlarımızla buluşabilir yada aktivitelere katılabiliriz.

Eş, partner, yada kadın figürleriyle iletişimlerimizde çekişmemelere girmemeli, planlarımız dışında harcamalardan da kaçınmalıyız sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.