9 Nisan 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Oğlak burcunda ilerleyen Ay saat 05.40 da boşluğa girecek, yaklaşık dört saat boşlukta kalacak ve saat.09.50 de Kova burcunun evine giriş yaparak burç değişimini gerçekleştirecek.

Güne sosyal hareketlilik getiren enerjiler verecek. Ay gün boyu hiçbir gezegen ile bağlantı kurmayacak bizlerde Kova enerjisinin yoğunluğu ile ilerleme kaydetmeye çalışacağız.

Yaklaşık 2,5 gün toplumsal meseleler, entellektüel konular, marjinal görüşler, bilim, teknoloji, uzay ve astroloji ile ilgili konular daha çok gündemimizde olabilir.

Ay Kova burcu geçişlerinde objektiflik havası atmosfere nüfuz ederek, daha fazla eşitlik duyguları ile dostça bağlanma arzusunu uyandırır. Dolayısıyla, harika bir akşam geçirmek adına planlarımızı sabahtan yapabiliriz. Sevdiklerimizi veya

Arkadaşlarımızı sosyal aktivitelere yada komedi tarzı kulüplere davet edebiliriz.

 

Bugün Farklı olmak, ihtiyacı hissedebilir evimizde yada iş yerimizde değişiklikler yapabiliriz. Problem ve sorunlarımıza dâhice çözümler bulabiliriz. Kolektif çalışmalar, grup çalışmaları ve birlik içinde hareket edeceğimiz ortak projelere yönelik  çalışmalar içinde yer alabiliriz.

Ayrıca entelektüel paylaşımlar ve farklı fikirler ilgimizi çekeceğinden farklı ortamlara takılıp, eksantrik insanlarla tanışabiliriz. Sürpriz karşılaşmalar ve ilginç haberler alabiliriz. Yada internet ortamında çok fazla zaman geçirip, uzak arkadaşlarımız yada dostlarımızla bağlantılar kurabiliriz.

Ay Kova geçişlerin bilgisayarlar, teknolojik ve elektrikli cihazları satın alma arzusu uyandırır. Çok acil olmadıkça alış verişlerimizi Merkür’ün düz harekete geçeceği 15 Nisandan sonraya bırakmakta fayda var sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.