4 Nisan 2018 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Akrep burcunda ve boşlukta ilerleyen Ay saat 09.55 de Yay burcunun evine giriş yapacak. Güne idealist, iyimser, özgürlük ve maceracı enerjiler getirecek. Yeni şeyler öğrenme ve paylaşmaya yönelik cesaretli adımlar atabiliriz.

Çalışmalarımızda kişisel görüşlerimizi ön plana çıkararak, kuralların dışına çıkacak kadar düşüncesizce hareket edebiliriz. Dolayısıyla dürtüsel hareket etmemeye çalışmalıyız.

Yaklaşık iki gün Eğitim, yayıncılık, uluslararası işler, yatırımlar, hukuk ve seyahatlerle ilgili konularda uğraşlarımız artabilir.

Yay burcunun yönetici gezegeni Jüpiter ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün geri hareketleri devam ettiği şu günlerde günlük hayat akışımızda veya planlarımızda beklemediğimiz değişiklikler olabilir. Dolayısıyla dönüşüm yaşadığımız konuları yeniden gözden geçirmeli ve sağlam yapıcı adımlar atmalıyız.

 

Ay’ın gün içinde hiçbir etkileşimi olmayacağından bende sizlere Şans gezegenimiz Jüpiter geri hareketine dair kısa bir yazımı hatırlatmak istedim sevgili dostlar.

8 Mart tarihinde başlayan Jüpiter’in geri hareketi,11 Temmuz'a kadar devam edecek. 
Jüpiter Retroları felsefi, ruhsal iç gözlem ve düşünce zamanlarını temsil eder.
Akrep burcunda gerileyen Jüpiter'in ana teması kişisel değerlerinizi, fiziksel sağlıklarınızı etkileyen sistem ve ahlaki kavramlardan vücudunuzu ve ruhunuzu arındırmanın zamanı olduğunu işaret etmekte.

Horoskoplarınızda geçiş yaptığı evlerde, ilerlemek, gelişmek, bolluk ve servet sunan Jüpiter Retro konumda hareket de ise duraklama, yavaşlama ve daralma yaşatacağını işaret etmektedir.
Bu dönem sezgilerinize daha çok dikkat etmek gerekmektedir.

Son altı ay içinde ne öğrendiniz? Hala üzerinde çalışmanız gereken konular neler? Olduğunu araştırın anlamaya çalışın. Bu sayede gelecek potansiyellerinizi genişletebilirsiniz.
Bu arada sabırlı olun, ne istediğinizi bilin, özellikle de kıskançlık, tutku, açgözlülük ve öfkeden uzak durun sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.