3 Nisan 2018 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay gün boyu Akrep burcunda ilerleyecek. Güne hırslı, tutkulu ve mücadeleci enerjiler veriyor.

Sabır, plan ve strateji gerektiren işlerimizde, derinlik gerektiren çalışmalarımızda iddialı olabiliriz. Duygusal olarak derinleşebilir, gizli, gizemli olana ilgimiz artabilir. spiritüel-ökült konuların araştırmaları yapmak, enerji çalışmaları ile şifalaşma fırsatları elde edebiliriz.

Sağlık bakımından üreme organlarınız, idrar yollarınız her zamankinden daha hassas ve hastalıklara elverişli olabilir.

 

Sabah saatlerinde Ay-Neptün trinesi ile güne başlayacağız. Önümüzdeki birkaç saat boyunca çevrenize normalden daha duyarlı olacaksınız. Duygularınızı söze veya mantıklı düşünceye birleştirmek alışılmadık derecede zor olabilir. Her zamankinden daha fazla artan hayalciliğiniz ise gerçekle ilginizi kaybetme olasılığınızı yükseltebilir. Dolayısıyla resim,şiir, edebiyat ve sanatsal çalışmalara yönelebilirsiniz. 

 

Akşam saatlerinde Ay-Plüton ile atmışlık açı yapacak. Birkaç saat, genellikle çevrenizle olan ilişkilerinizde samimiyetin azalması ve yüzeysellik söz konusu olabilir. İşleriniz veya uğraşlarınıza daha fazla derinleşecek, daha ciddiye almak eğiliminde olacaksınız. Ayrıca, yeni gelişmeler yaşamanıza ve maddi konularda destekler bulma adına elverişli olabilir. 

 

Hemen sonrasında Ay-RxJüpiter ile birliktelik kuracak. Maddi ve manevi işlerinizde kolaylıkla ilerleme fırsatları elde edebilirsiniz. Geçmişe dair borçlar, ödemeler, ticari ilişkiler gibi konularda eski hesapları kapatmak veya tedbir almak adına değerlendirebilirsiniz.

Sağlık ilgili sorunlarınızı da bu zaman dilime denk getirme şansınız varsa eğer, incelemeler, teşhis ve tedaviler adına da destekleyici bir geçiştir. 

Ay19.06 da boşluğa girecek ve günün kalanında daha yavaş koşullarda ilerleme sağlayacağız.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.