22 Mart 2018 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Boşlukta ve Boğa burcunda ilerleyen Ay saat 08.30 da İkizler burcunun evine giriş yapacak. İletişim, haberleşme ve aksiyonun yoğun olduğu bir gündeyiz. Yaklaşık 2,5 gün boyunca yeni bir şeyler öğrenmeye başlamak, sınava girmek, rapor hazırlamak veya bir yazı yazmaya başlamak için iyi bir zamandır.

İster iş ortamımızda toplantı yapıyor olsun, ister sosyal ortamlarda görüşmelerimiz olsun çok uzun tutmamaya özen gösterebiliriz. Dolayısıyla zihnimizin oldukça aktif çalışacağından olay ve konulara konsantre olmakta zorlanmalar yaşayabiliriz. Ruh halimizde ise huzursuzluk hissedebiliriz.

Çevremizdeki dünyaya içgüdüsel bir merak ile fikirsel ve iletişimsel eylemlere ve aynı anda birden fazla etkinliğe katılmak isteyebiliriz.

Önümüzdeki 2,5 gün içinde kardeşimiz, kuzenlerimiz, komşularımız ve yakın çevremiz ile görüşmelerimizin artacağı gelişmeler yaşayabiliriz.

 

Sağlık konularına gelince omuzlarımız, kollarımız ve bileklerimizin esnekliği için fiziksel egzersiz yapmakta fayda var. Ayrıca, solunum yolları ve sinir sistemini rahatsızlıkları yaşayanların sağlıklarına daha fazla önem vermeleri gerekir.

Ay’ın İkizler burcunda seyrinde Kova Terazi ve Başaklar daha fazla faydalanabilirler.       

 

Sabah saatlerinde Ay-Güneş atmışlık açı kalıbıyla bağlanacak ve gün boyu başka bir da etkileşim oluşturmayacak. Birkaç saatlik etkisi boyunca huzurlu, dengeli ve barışçıl enerjiler eşliğinde ilerleme kaydedeceğiz.

Önemli görüşmeler, girişimler, finansal konulu işlerimiz ve çevreden destek alma konusunda olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. bu transit özel ve sosyal ilişkilerimiz açısından da destekleyici olduğundan sevdiklerimiz ile birlikte plan ve programlar yapabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.