15 Mart 2018 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Yeniay öncesi Ay kapanma fazında Kova burcunda ilerliyor. Ay boşluğa düşeceği zaman içinde heyecan ve macera arayan bir ruh hali içinde olacağız. Olaylar karşısında ise çabuk kararlar verebilir çabuk harekete geçebiliriz.

Sabah erken saatlerde Ay-Uranüs atmışlığı ile yaşamımızda daha fazla değişime açık etkiler altında olabiliriz.

Günümüzün canlanmasına sebep olan plan değişiklikleri, yapabilir, bazı ilginç haberler alabiliriz. Beklemediğimiz destekleri elde edebilir yada biz gönülden bağlı olduklarımıza desteğimizi esirgemeyerek onların yanlarında olduğumuzu gösterebiliriz.  Bu aynı zamanda eski alışkanlıklarımızı bırakmak ve değiştirmek için de iyi bir zamandır.

 

Sonrasında Ay-Mars atmışlığı ile olumlu bağlantılarından birini daha gerçekleştirecek. Başarı ve popülarite getiren bir enerjidir. Tutkulu bir çalışma temposu ile yeni adımlar atabilir yeni girişimlerde bulunabiliriz. Cesaret gerektiren ya da çekingenlik gösterdiğimiz konularda harekete geçebiliriz zira hem herkesin saygını kazanabilir hem de destek bulmamız kolay olabilir.

 

Ay saat 10.33 de boşluğa girecek ve saat 13.12 ye kadar olan zaman diliminde boşlukta olacak. Artık dünyasal işlerimiz için temkinli olmamız gerekecek. Dolayısıyla bazı gecikmelerle karşılaşabilir, meşguliyetlerimizde istediğimiz verimi almakta zorlanabiliriz.

Yarım işlerimizi bitirme, tamamlama adına bu saatleri değerlendirmeli, kendimizi fazla yormadan zamanımızı ve enerjimizi verimli kullanmaya çalışmalıyız.

Ay günün ikinci yarısı Balık burcuna geçişi ile manevi çalışmalar, yaratıcılık gerektiren uğraşlar ve özveri gerektiren yardımlarda bulanacağımız enerjiler verecek.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.