7 Mart 2018 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Ay gün boyunca Akrep burcunun evinde ilerleyecek. Güne yenilenme, soruşturma, şehvet ve beceriklilik veren enerjilerle başlayacağız. Gün boyunca başkalarının kendimiz hakkında yorumları ve eylemlerinden kolay etkilenebilir, içgüdüsel olara karşılık vermek isteyebiliriz.

Gün ortalarına kadar Ortaklaşa gelirlerimiz, kredi, vergi, miras, nafaka ve borç konulardaki görüşmelerimizi, girişimlerimizi halletmeye çalışmalıyız. Zira saat 11.55 de Ay boşluğa girecek ve günün geri kalanda boşlukta olacağından, beklentisine girdiğimiz sonuçları almakta zorlanabiliriz.

 

Günün gezegen hareketinde ise Venüs 7–31 Mart tarihleri arasında Koç burcunun evinde ilerlemeye başlayacak olmasıdır. Güven ve cesarete teşvik edici enerjiler verecek.  Bu transit ile daha cesur, maceracı, çekici, ilham verici olmakla beraber, saldırgan, tutkulu ve aksiyon odaklı hareket de edebiliriz.

Venüs sevgi, para, güzellik ve arzın gezegeni, bağımsız Koç’ta ilerlerken kendi ihtiyaçlarımızın önemli olduğunu hatırlarız ve ihtiyaçlarımızın karşılanması bizim elimizde olduğunun farkına varırız.

Astrolojide Koç’taki Venüs zor bir yerleşim olarak düşünülür. Dolayısıyla Venüs’ün sakin, yumuşak iyimser doğası, Koç'un aykırı ve kendine odaklı tarzıyla hizalanmaz. Venüs normalde işbirliği ve iki yönlü ortaklıklar geliştirirken, Koç'a yerleşen Venüs, kendine odaklı sevgiyi uygulamak için zamanı tetikler. Önceliğimiz kendimiz olduğunu, en fazla neye ihtiyacımızın olduğunu ve yeni şeyler deneyerek keşfetmeye çalışmamızı teşvik eder. 

Sonuçta, yalnızca kendimizi, anlayarak, kendimizi severek ve kendimizi keşfederek, hayatımıza yenilikleri çekebiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.