6 Mart 2018 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay gün boyunca Akrep burcunun evinde ilerleyecek. Fiziksel ve duygusal enerjilerimiz yoğunluk kazanıyor. Evinizde, iş yerinizde ya da kendinizle ilgili ufak bir değişim, dönüşüm yapma ihtiyacı duyabileceğiniz bir gün.

Kalıcılık ve uzun vadeli işleriniz için hareke geçebilir, işiniz, ortaklığınız veya eşinizin finansal işlerleriyle ilgili konularda, meşguliyetleriniz artabilir.

 

Derin ve gizli konuları açığa çıkarmak, yüzleşmek ve üzerinize düşeni yapmak isteyebilirsiniz. Negatif duyguları başkalarına yansıtmakta işinize geleceğinden haksız yere kimseyi suçlamamaya özen göstermek iş ve ilişkilerinizde anahtar rol oynayacak.

Her zamankinden daha iyi konsantrasyona ve odaklanmaya katkıda bulunan Akrep doğası bilim, matematik ve psikoloji alanlarında çalışanlar için mükemmel bir zamandır.

 

Sabah erken saatlerde Ay-Satürn atmışlığı etkinleşiyor. Sevdiklerinizle daha derin duygular paylaşmak ve onların ihtiyaçlarını daha net görmenizi sağlayan mükemmel bir zamandır.Uzun geçmişi olan duygusal sorunlarınızı çözüme kavuşturmak içinde bu zamanı değerlendirebilirsiniz.

 

Akşam saatlerin Ay-Neptün-Güneş birlikteliğine olumlu bağlantı kuracak. Sevecen ve sempatik enerjiler verecek. İş ve özel hayatınızda daha akıcı, daha kolay ve daha dengeli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Sanatsal çalışmalara, manevi faaliyetlere yada yardımseverlik işlerine çekilebileceğiniz bir akşam.

Pratik düzeyde, kişisel meseleleri doğrudan eylemle değil affedici ve güvenerek daha kolay çözebilirsiniz.

İş alanlarınızda yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Eşiniz, partneriniz veya dostlarla rahatlamak, eğlenmek, keyifli zamanlar geçirmek için sosyal eğlence alanlarına çıkabilirsiniz.

Bekârlar bu etki altında girdiğiniz ortamlarda ruh eşinizle birbirinize çekilip tanışabilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.