28 Şubat 2018 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Büyüyen Ay Aslan burcunun evinde gün boyu ilerleyecek. Güne dışa dönük, eğlenceli, romantik ve sosyal hareketlilik getiren enerjiler verecek. Bugün kendimize her zamankinden daha fazla güven duyabilir, cesur ve girişken tarafımızı ön plana çıkartabiliriz.

Yaratıcı düşünce ve sanatsal dokunuş gerektiren işlerimizde gelişme ve üretkenlik sağlayabiliriz.

Eşimiz, dostumuz, sevdiklerimiz veya varsa çabuklarımız ile sinema, müze, sergi veya sirk gibi sosyal hayatımızı canlandıracak etkinliklere gidebilir, keyifli zamanlar geçirebiliriz.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Mars trinesi ile rekabetçi ama aynı zamanda da işbirlikçi bir ruh halinde olacağız. Hızlı ve çabuk sonuç alınması gerektiren işlerimizde çözüme ulaşmakta zorlanmayacağız. Şimdiye kadar cesaret edemediğimiz girişimlerimizi hayata geçirmek için uygun koşullar oluşabilir ve önemli kimselerden de destekler sağlayabiliriz.

Özel hayatımızla ilgili belirlediğimiz karalarımızla ilgili çalışmalarımızı da hızlandırmak için iyi bir zamandır. Sosyal çevremizle ilişkilerimizi geliştirebilir, evimizin bakım onarım işleriyle de ilgilenebiliriz. Düşüncemizde varsa yeni bir tasarruf hesabı başlatmak, mülk satın almak içinde değerlendirmeye çalışabiliriz.

 

Günün son saatlerinde Ay-Jüpiter karesi, huzursuz değişken ve kararsız enerjiler verecek. Duygularınızı ifade etmek konusunda isteksizlik gösterebilir, size yakın olanlarla yanlış anlamalara yol açabilirsiniz. Yada istek ve arzularınızı abartma eğilim gösterebilirsiniz.

Bu stresli enerjiyi, günlük yaşamınızın dengesini koruyarak kanalize edebilirsiniz sevgili dostlar.
Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.