26 Şubat 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Yengeç burcunun evinde ilerliyor. Hassasduygusal ve kırılgan  enerjiler veriyor. 

Ailemiz, sevdiklerimiz, vatanımız ve bayrağımız ile ilgili konulara her zamankinden daha fazla korumacı olacağımız nitelikte bir gün geçirebiliriz.

Ailemiz, Otorite figürlerimiz, varsa çocuklarımızla İlişkilerimizde Huzur ve sükûnet ortamını gözetmek, güven ve rahatlıklarını sağlanma çabası içine girebiliriz. Onlar ile birlikte olmak ortak bir şeyler yapmak gayeti gösterebiliriz. Ay yengeç burcu geçişinden faydalanarak, daha önceden üzdüğümüz veya kalbini kırdığımız yakınlarımızı arayıp gönüllerini alarak güzel bir başlangıç yapabiliriz.

 

Günün ilk saatleri Ay-Neptün ve Merkür kavuşumuna olumlu görünümde olacak. çok erken saatlerde uyandıysanız eğer rüyalarınız, hayalleriniz ve duygularınıza dikkat etmeye çalışın. Dolayısıyla size oldukça önemli ilham ve mesajlar vermeye çalışacaklar. Yaratıcı ve sanatsal çalışmalarınız içinde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinize özellikle de yazılı olarak şekil verme beceriniz artacağından daha önce Hayal kırıklığı yaratan bir projeniz için ilham alabilir tekrar üstünde çalışabilirsiniz. Yada sabahın huzurunda namaz, dua, ibadet, meditasyon yaparak dini ve manevi görevlerinizi yerine getirebilirsiniz.  

 

Gün ortalarında Ay-Venüs trinesi, sıcak, samimi  enerjiler verecek. Özel yada sevdiklerinizle ilişkilerinizi geliştirmek, keyif veren şeylere vakit ayırmak ve sosyalleşmek adına planlarınızı harekete geçirebileceğiniz etkili bir zamandır.

 

Günün ikinci yarısı ay-Plüton karşıtlığı Kendinizi gergin ve baskı altında hissetmenize neden olabilir. Duygusal güç mücadelelerine çekilebilir, yoğun duygularımızı sert bir şekilde ifade edebiliriz. Dolayısıyla çevrenizde özellikle bayan figürlerine biraz dikkatli olmak ve çatışmamakta fayda var.

 

Akşam ilerleyen saatlerde Ay-Jüpiter trinesi ile olumlu düşünce, mutlu duygular ve Enerjiniz artacak. Hızlı ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabileceğiniz güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.