19 Şubat 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Koç burcun evinde ilerleyecek. Cesur, atak ve sabırsız enerjiler ile güne başlıyoruz. Hem duygusal hem de fiziksel olarak hızlıca harekete geçmek, doğru bildiğimiz konularda risk almak eğiliminde olacağız. Planlarımız, projelerimiz ve hayatımızda yapmak istediğimiz bazı yeni başlangıçlara adım atma cesaretini kendimizde bulabiliriz.

Hızlı bir şekilde çözüm bekleyen çalışmalarımıza kolay odaklanabiliriz.

Fevri ve aceleci davranma eğilimi de verecek olduğundan, kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmaya çalışmalıyız.

 

Günün ilk saatlerinde Ay-Satürn karesi ile uyanırsanız kendinizi güçsüz ve moralsiz hissedebilirisiniz. Dolayısıyla, zamanınızı ve verimliliğinizin yönetimini kendiniz üstlenin. Rutinlerinizi oluşturun, önceliklerinizi belirleyin, yapacaklarınızı ve yapmak istediklerinizi gözden geçirin. Sonrasında güzel bir duş alın, güzel bir müzik eşliğinde kahvaltınızı edin. Bu sayede kendinizi hem güne hazırlamış olacak hem de daha iyi hissedeceksiniz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Mars trinesi, doğru ve iddialı enerjiler verecek. İçgüdüsel olarak hem özel hem de mesleki sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz. Dürüstlük ve samimiyet ile her türlü işinizi halledebilir, aradığınız desteği de bulma şansı elde edebilirsiniz.

Bu geçişten faydalanarak ihtiyaç duyduğunuz meselelerde beklentilerinizi ev ortamınıza açabilirsiniz yada verdiğiniz kişisel kararlarınızı onlarla paylaşabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise  eşiniz yada partneriniz ile aranızda karşılıklı tutkulu ve dürtüsel bir akımın etkisine girebilir, romantik zamanlar geçirebilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.