16 Şubat 2018 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Kova burcunda ve boşlukta ilerleyen Ay saat 05.42 de Zodyak’ın son burcu Balık burcunun evine giriş yaparak burç değişimini gerçekleştirecek. Dün yaşadığımız tutulma enerjisi ile karışık ve yanılmaya müsait enerjiler verecek.

Genel olarak, tutulmalar sonuçta dışsal bir dönüşüme neden olacak, bir iç dönüşüm yaratır. Tutulmalar yaşam yolumuzda gelişmemize ve ilerlememize yardımcı olacak enerjilerdir.

Bazen kaderimizin belli yollarını açmak için sahnelerin arkasında kozmik bir şekilde çalışan iyi yada kötü hissettiren kadersel olayları getirirler. Onlara direnmek yerine bu değişiklikleri benimsemeye kendimizi hazırlamalıyız.

Bunlar, yaşamımızda bulunan tüm eski enerjik enkazı iyileştirip temizlenmesine ve bu yolumuzu temiz tutarak kendimizi daha iyi daha net hissetmenizi sağlayacak bir fırsattır. 

Kaybettiklerimizi veya kapattıklarımızı kötü şey olarak görmemeliyiz. Dolayısıyla henüz tamamen kontrol edemeyeceğimiz bir dönüşümü temsil eder. Horoskoplarımızda etkilediği ev alanlarındaki konularda alacağımız etkileri önümüzdeki günlerde hissetmeye başlayacağız. Bu durumda hayatımızda büyük bir hızlanma ve ilerleme kaydedeceğiz.

 Aldığımız haberlere, mesajlara, sembolere ve eş zamanlılıklara dikkat etmeliyiz. Bilinçli olalım ki bazen hızlı davranmamız gereken durumlarla karşılaşabiliriz. Bu sayede büyük bir değişimin haberlerini önceden almış olabiliriz.

Sevgili dostlar Tutulma etkisi ve birde Ay’ın Balık ilerlemesinde olduğu bugün günlük işlerimizi akışla ilerletmeye çalışmalıyız. Fırsatımızı bulduğumuzda ruhumuzla bağlantı kurabilir, namaz, dua, tefekkür ve derin düşünme gibi çalışmalar yapmak için bu mükemmel zamandan faydalanabiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.