8 Şubat 2018 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Akrep burcunun evinde ilerleyen Ay saat 10.17 de boşluğa girecek, altı buçuk saati aşkın bir süre boşlukta kalacak ve sonrasında saat 16.54 de Yay burcunun evine giriş yapacak. Sezgilerimiz ve duygularımızın eşliğinde derinleşmeyi destekleyecek.

 

Günün ilk yarısı Ay Akrep burcunda son bağlantısını Venüs kare açısı ile gerçekleştirecek. Bu zaman diliminde gerek iş gerekse özel yaşamınızda dikkatsizlik, huysuzluk ve saygısızlık gibi davranışlar dikkat çekebilir. Önemli konular veya zorlu görevleriniz için motive olmakta zorluk çekebilirsiniz. Her türlü ilişkilerinizde karşı tarafı memnun etmek için fazladan çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. Çözüm odaklı ve esnek olmaya çalışmalı, hoşgörü, hırs, tembellik ve alış verişlerinizde de aşırıya kaçmamalısınız.

 

Saat 10.17 de ay boşluğa girmesi ile bedensel ve ruhsal olarak hassasiyet artışı söz konusu olabilir. Ciddiyet ve önem arz eden işler,  uzun vadeli ve kalıcı olmasını istediğiniz girişimler, anlaşma, sözleşme ve görüşmeler açısından elverişli bir zaman değildir. Akışta kalmak, rutin konularla ilgilenmek, toparlamanız gereken eksiklerinizi tamamlamak açısından daha uygundur. Hayal gücünüz, yaratıcılığımızı destekleyecek uğraşlarımız varsa ilgilenebilirsiniz. Kendinize yük ettiğiniz yargılarınız ve alışkanlıklarınızdan özgürleşmek adına istekleriniz doğrultusunda dönüşümlere niyet edebilirsiniz. Ayrıca duatefekkür, meditasyon gibi çalışmalar yaparak da değerlendirebiliriz.

Ay saat 16.54 de Yay burcunun evine giriş yaparak burç değişimini gerçekleştirecek. Neşeli, keyifli ve enerjinizi zirvede tutacağınız iki buçuk günlük bir sürece adım atacaksınız sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.