5 Şubat 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Terazi burcunun evinde ilerliyor. Güne denge, adalet ve uyumlu enerjiler veriyor.  Olayları bir bütün olarak görmeye ve adil davranmaya çalışıp, kişisel çekişmelerden yada rahatsızlık hissi verebilecek olgulardan kaçınmaya özen göstereceğiz.

İlişkilerde fiziksel cazibe ve entelektüel uyum arayışı içinde olsak ta, problemlerimize alternatif çıkış yolları kolayca sağlayabiliriz.

İş meseleleri dışında sevdiklerimizle bir araya gelerek güzel ve keyifli vakit geçirebiliriz.

Güzelleşmek, bakım yaptırmak ve alış veriş konularıyla da meşgul olabiliriz. Yeni moda takı, aksesuar ve makyaj ürünlerine şöyle bir göz atabilir beğendiğimiz farklı tasarılardan ihtiyacımızı alabiliriz.

Sabah erken saatlerinde Ay-Güneş trinesi ile güne başlayacağız.

Günün ilk yarısı Ay-Plüton olumsuz bağlantısı ile duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Çevrenizde ortalama bir bakış açısı olmayan insanlarla ister istemez bir sorunun eşiğine gelebilirsiniz. Özellikle bayan figürlerin kıskançlık, engelleme, baskı ve fiziksel yada sözlü sataşmalarına maruz kalabilirsiniz. Bu durum canınızın sıkılmasına neden olacak. Bu tarz davranışlar karşısında çok oralı olmayarak, mantıklı hareket ederek problemlerin şiddetini yumuşatmaya çalışmalısınız.

Akşam saatlerinde Ay-Venüs uyumlu bağlantısı ile samimi ve sıcak   ilişkiler ön plana çıkacak.

Ay Terazi burcunda boşluğa girmeden önce son açısında Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Beklenmedik gelişmeler oluşabilir ve planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

Ay saat 21.46 da boşluğa girecek ve günü boşlukta kapatacak. Artık dünyasal işlerinizi bir kenara bırakıp, manevi tarafınızı besleyecek ibadet, meditasyon, yoga gibi çalışmalara odaklanabilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.