1 Şubat 2018 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Ay Aslan burcunun evinde ilerliyor. Dün gerçekleşen Tutulma ve Dolunay enerjisi ile değişime açık etkilerde olacağız. Kişisel hayatımız, iç dünyamız, hedef ve planlarımız adına farklı deneyimler yaşabiliriz.

Günün ilk yarısı Ay-Jüpiter karesi, aşırı öz güvenli ve abartılı enerjiler verecek. Gerçek duygularınızdan uzak ukalalığa, şımarıklığa ve mübalâğa kaçan davranış kalıpları içine girebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda denge kurarak hareket etmelisiniz. Zira fikirlere tahammülsüz, kendini haklı görme gibi durumlar söz konusu olabilir.

 

Gün ortalarında Ay Aslan burcunda son bağlantısını Uranüs trinesi ile etkinleştirecek. Kısa bir sürelide olsa hayatınıza değişim ve heyecan getirebilir. Bu zaman diliminde, eğer ki hangi bir şeyin olacağını hissederseniz. Sezgilerinize güvenin ve dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin verin.

Yeni şeyler denemek, rutinlerinizin dışına çıkma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Şanslı gelişmeler, tesadüf karşılaşmalar, farklı kültür insanlarıyla tanışmalar söz konusu olabilir.

Bu geçiş aynı zamanda kötü alışkanlıkları, sıkıcı ve sağlıksız ilişkileri bırakmak için de iyi bir zamandır.

Ay saat 14.00 da boşluğa girecek, yaklaşık sekiz saat boşlukta kalacak ve sonrasında saat 22.13 de Başak burcunun evine giriş yapacak. Günün geri kalanında yeni girişimler, yeni projeler başlatmamalı ve önemli kararlarlar almamalısınız.

Ay boşluk saatleri arasında yorucu koşullardan kendinizi korumaya çalışmalaşmalı, rutin konularla ilgilenerek ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

Ayrıca, dünyasal işlerinizden uzaklaşmak, içsel bir yolculuğa çıkmak, dini ve manevi görevlerimizi yerine getirmek isteyebilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.