30 Ocak 2018 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Yengeç burcunda ilerleyen Ay güvenli ve rahat enerjiler veriyor. Evimiz, ailemiz, vatanımız ve bayrağımızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor. Günlük yaşantımızda duygularımız ile hareket edebilir, sevdiklerimize karşı daha korumacı davranabiliriz.

Evimizi alakadar eden her türlü işlerimiz, temizlik, alış veriş, bütçemizi düzenlemek varsa çocuk bakımı veya hasta bakımı ve onların beslenmeleriyle ilgilenmek için çok daha elverişli olacak.

 

Günün ilk yarısı Ay-Jüpiter trinesi yarın Aslan burcunda gerçekleşecek. Ay Tutulmasının etkisi ile hiç beklemediğiniz bir anda hayatınıza sürpriz gelişmeler yada haberler getirebilir. Özel, aile ve iş ilişkilerinizde sıkıntı yaratan önemli konuları çözmek için de değerlendirebilirsiniz. Ayrıca zamanınız, enerjiniz ve paranızı harcarken çokta cömert olmamaya çalışmalısınız.

 

Gün ortaları Ay-Uranüs karesi etkinleşiyor gerek özel gerekse toplumsal huzur ve düzenin bozulmasına sebep olacak stres ve gerginlikler oluşabilir. Gelişen olaylara hazırlıklı olmalı ve alternatif çözümler bulmalısınız.

 

Aslan burcunda yarın gerçekleştireceği tutulmaya ilerleyen Ay Yengeç burcunda son bağlantısını Merkür karşıtlığı ile etkinleştirecek. İletişimler, haberleşmeler ve ulaşımlarda bir hayli sıkıntı ve zorlanmalara neden olabilir. Konuşmalarınız bir anda tartışmalar ve gerginliklerin doğmasına neden olabilir. Objektif olmaya çalışmalı önemli meseleleri gündeme taşımamalısınız.

 

Ay saat 19.41 de boşluğa girecek ve yaklaşık iki saat boşlukta kalacak ve sonrasında saat 21.53 de tutulma yaşayacağı Aslan burcunun evine giriş yapacak.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.