25 Ocak 2018 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Ay Boğa burcunun evindeki seyrine devam ediyor. Huzurlu, keyifli ve iyimser enerjiler veriyor.

Sakin, yumuşak ve ağırkanlı hareket edeceğimiz bir gündeyiz.  İlişkiler, sanat, güzellik, estetik ve finansal meselelere daha fazla yoğunlaşabiliriz. İstikrarlı ve kararlı davranarak işlerimizde önemli ilerlemeler kaydedebiliriz.

Doğal yeteneklerimize ağırlık verebilir, zanaatkârımızı veya hobilerimizi uygularken çok daha fazla keyif alabiliriz. Varsa bağ, bahçe işleriyle zevkle uğraş verebiliriz.

Sevdiklerimizle birlikte güzel bir akşam geçirmek için planlar yapabiliriz. Hiç denemediğimiz leziz yemekler hazırlayabilir, görsel bir sofra kurabilir sevdiklerimizi kendimize hayran bırakabiliriz.

 

Günün diğer gezegen hareketi Merkür-Jüpiter olumlu bağlantı kuracak olmasıdır. Hem düşünmeniz hem de geleceğizinize dair planlar yapabileceğiniz bir geçiştir. Olaylar hakkında geniş bir bakış açısı geliştirebilir, zorlandığınız konularda mükemmel kararlar alabilirsiniz.

Bir kaç gün boyunca daha içten daha samimi ve daha cesaretli oluşunuz ile planlarınızı ve hayallerinizi size gerçekleştirme fırsatları sağlayabilir. Herhangi bir vizyonu başarıya ulaştırmak için gerekli ayrıntıları da gözünüzden kaçırmazsınız. Bu arada İlginç tesadüfler de yaşamanızda mümkün.

Geleceğinizi yeniden şekillendirmek adına planlar yapmak, projeler geliştirmek için değerlendirebilirsiniz.Açık ve net konuşmalarınızla iletişimlerinizde ve ilişkilerinizde diplomasi geliştirebilir, mantıklı sonuçlara varma imkânı elde edebilirsiniz.

Hukuki meseleler ve eğitim konularında olumlu anlamda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.