19 Ocak 2018 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay Kova burcuda ilerliyor. Yenilik ve sürpriz gelişmelere açık olacağımız bir gün. Dolayısıyla farklı ve sıra dışı konulara çekilebiliriz. Günlük sorumluluklarımızı zekâmız ve yaratıcılığımızı kullanarak yapmaya çalışacağız.

Mantığımız, duygularımızın önüne geçebilir ve özgürce hareket etmek isteyebiliriz.

grup çalışmalarında olmak, sosyalleşmek, arkadaşlarımız ile buluşup entellektüel konular veya toplumu alakadar eden meseleler hakkında konuşmalar gerçekleştirebiliriz.

 

Öğle saatlerinde Ay-Mars ile yapacağı kare açı, kişisel olarak sizi etkileyen durumlarla karşılaştırabilir. Bu sert enerji akışını çalışmalarınıza, meşguliyetlerinize kanalize ederek, ego çatışmaları, tartışmalar, huzur bozucu olay ve konulardan kendinizi koruyabilirsiniz.

 

Hemen sonrasında Ay konakladığı burcun yöneticisi Uranüs ile olumlu bağlantı kuracak. İhtiyaç ve kişisel arzularınıza uygun olarak hareket etmek isteyebilirsiniz. Dolayısıyla rutinlerinizin dışına çıkmak kısa sürelide olsa size eğlenceli gelebilir. Heyecan verici fırsatlar elde etme şansına ulaşabilirsiniz. Sürpriz haberler sizi sevindirebilir veya aradığınız bir sorunun cevabına ulaşabileceğiniz gibi gününüzü canlandıran ilginç bir olay yaşayabilirsiniz.

 

Ay saat 14.52 de boşluğa girecek ve günün geri kalanında boşlukta ilerleyecek. Ay boşlukta oldu her zamanki gibi yeni girişimler, yeni başlangıçlar ve önemli toplantıları bu günlük erteleyebiliriz. Yeni girişimlerin yerine var olan işlerimizle meşgul olmak, yarım kalanı tamamlamak, ,kitap okumak, müzik dinlemek, sevdiklerimizle olmak, dinlenmek,dua etmek, meditasyon yapmak yerinde olacak.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.