TBMM idare Amiri Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ile Mardin il merkezi ve ilçelerinde temaslar yapan Çakırözer, “Medeniyetler beşiği Mardin’de il, ilçe örgütlerimiz ile işçimizin, esnafımızın, çiftçimizin, emeklimizin sorun ve taleplerini dinledik. İnanıyoruz medeniyetler Mardin ve Güneydoğu dahil tüm ülkede halkımızın derdine derman olacağız” dedi.

CHP yerel seçimler öncesinde Türkiye’nin dört bir yanında belediye başkan adaylarını belirlemek için sahaya indi. Milletvekillerinin görevlendirdiği çalışmalarda CHP’li Çakırözer TBMM İdare Amiri, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ile birlikte Mardin’e gitti.

İSTİHDAM ODAKLI POLİTİKALAR

Mardin’de il ve ilçe örgütleri ile bir araya gelen Çakırözer, Artuklu, Midyat, Kızıltepe, Nusaybn, Ömerli ve Savur’da halkın talep ve beklentilerini dinledi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini kapsayacak kalkınma projelerini hayata geçireceklerini belirten Çakırözer, partisinin politikalarını anlattı. Çakırözer, “16 yıldır bu ülkenin başında olan AKP ne ekonomiyi düzeltti, ne de toplumsal barışı sağladı. İşsizlik, yoksulluk sorunu en çok Doğu ve Güneydoğu bölgemizde kendisini göstermekte. Bizler bu sorunu çözme hedefiyle seçim bildirgemizde istihdam odaklı projelerimiz ile halkımızın karşısına çıkıyoruz. Bölgemizde geniş istihdam yaratacak ve toplumsal refahı yükseltecek bir bölgesel kalkınma atılımını hayata geçireceğiz” dedi.

 

SAMSUN TEMASLARI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri kapsamında aday belirleme süreci ile ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından görevlendirildiği Samsun’da sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve odalar ile bir araya geldi.

Dr. Jale Nur Süllü, 18-21 Ekim tarihleri arasında yerel seçim gündemine ilişkin CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan ile birlikte Samsun’da gerçekleştirdiği temaslar kapsamında Samsun Barosu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Tüm Bel-Sen, Samsun Tabipler Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Mimarlar Odası’nı ziyaret etti.

Samsun’da görevli heyet, il ve ilçe başkanları ile toplantı, STK, Demokratik Kitle Örgütleri, Odalar, Muhtarlar ile görüşme, aday adayları ile görüşmenin yanı sıra sokakta halkın nabzını tutan CHP heyeti hazırlayacakları raporu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne sunarak çalışmalarını tamamlayacak.