Bu kez de aday çıkmadı

Beklenen genel kuruldan da aday çıkmadı. Eskişehirspor Olağanüstü Genel Kurul’unda dün Yunusemre Kültür Merkezinde gerçekleşirken, yine kulübe talip olmayan çıkmayınca kongre bir hafta sonraya ertelendi. Daha önce adaylıktan çekildiğini ve göreve devam etmeyeceğini açıklayan Başkan Halil Ünal’ ve eski yöneticilerde genel kurulda yer almadılar. 126 delegenin katıldığı kongre 13 Temmuz Perşembe günü yapılacak. Kongrede bir başkan adayı ve yönetim kurulu oluşturulamadı.

Şu an zamanla yarışıyoruz

Divan Kurulu Başkanı Aydın Begiter genel kurulda yaptığı açıklamada, Eskişehirspor için yaptığı görüşmelerden istedikleri cevapları alamadıklarını belirtirken, “Yönetime talip olacaklara bir seslenişimiz oldu. Eskişehirspor’un şu anki durumu çok kötü değil. Kadro olarak da iyi durumda. Biz şuan zamanla yarışıyoruz. Kayyum’a devredilmemesi için yeniden bir araya gelme ve bir yönetim kurulu çıkartmak için kısa bir zamana daha ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.  

13 Temmuz’da tekrar yapılacak

52 imzalı Genel Kurul üyesinin imzası oylamaya sunulan dilekçede, “Genel Kurul’da aday çıkmaması ve başka sıkıntıların yaşanmaması, bu sebeple önümüzdeki günlerde şanlı tarihimizde olumsuzlar oluşturmaması için mevcut Divan’a yetki vererek belirlenen tarihe alınması hususunda gereğini arz ederim.” İfadeleri yer aldı. Begiter de yaptığı oylamada dilekçe oy çokluğu ile kabul edildi. 13 Temmuz’da yapılacak genel kurulda kulübe talip olan çıkmazsa kulüp kayyuma kalacak.