Daha önce TAF Küçükler Festivali U14, TAF U16’da kız ve erkek takımı il birincisi olan Odunpazarı Belediyesi atletizm takımı, bu kez de U16 yaş bölge liginde birinci oldu. 
Odunpazarı Belediyesi atletizm kız ve erkek takımı, Atletizm Federasyonu tarafından Eskişehir’de yapılan U16 yaş bölge 1. Ligi’nde rakiplerini geride bırakarak 1’inci oldu. 15+15 toplam 30 branşta yapılan müsabakalarda Odunpazarı Belediyesi erkek takımı U16 1’incilik kupasını kazanırken, Odunpazarı Belediyesi kız takımı da U16 Bölge 1’inciliği kupasını kaldırdı. 
Odunpazarıspor Kulübü ve Odunpazarı Belediyesi atletizm takımı yöneticileri Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a kulüp ve takıma verdiği destek için teşekkür etti. 
“Atletizm takımımız göğsümüzü kabartmaya devam ediyor” 
Odunpazarı Belediyesi olarak amatör ve profesyonel spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Kazım Kurt, U16’da bölge birincisi olan Odunpazarı Belediyesi atletizm kız ve erkek takımına başarılar diledi. Başkan Kurt, “Odunpazarı Belediyesi atletizm takımı göğsümüzü kabartacak başarılara imza atıyor. Daha önce il birinciliğini kazanarak bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanan kız ve erkek takımımız birincilik kupasını kaldırdı. Ben atletizm takımımıza bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.