Vural ile görüşmeler başladı

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Eskişehirspor yeniden Yılmaz Vural’a dönüş yaptı. Görüştüğü diğer adaylardan olumlu cevap alamayınca ibre tecrübeli teknik adam yeniden gündeme geldi. Geçen sezon takımın başına son beş maç gelen ve ligde tutan Vural ile sezon bitiminde yollar ayrılmıştı. Başkan Halil Ünal’ın Teknik Direktör Yılmaz Vural ile görüştüğü ve yeni sezonda takımın başına geçmesini istediği öğrenildi. Halen tatilde olan Vural’ın teklife sıcak bakarken, birkaç gün içinde durum netleşecek.  Yılmaz Vural dışında Tugay Kerimoğlu, Abdullah Ercan gibi isimlerde teknik direktör adayları arasında ismi geçen teknik adamlar. Öte yandan teknik direktör adaylarından Bülent Uygun gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. Uygun, Eskişehirspor’un bir efsane olduğunu ve bedelinin asla ölçülemeyeceğini söyledi.

İstediği başarıyı yakalayacaksak gideriz

Ajansspor editörü ve Radyospor programcısı Salim Manav’a konuşan Bülent Uygun, “Eskişehirspor, yurt dışı ve Süper Lig’den gelen bazı teklifler var. 
Biz Eskişehirspor’a gideceksek para konuşmayız, Eskişehirspor’un efsane bir taraftarı var, orada çalışmak her hocaya da nasip olmaz. Biz gittiğimizde projeler üretir, gelir kaynakları ortaya çıkaracak kalıcı gelirler üretip taraftarın istediği başarıyı yakalayacaksak gideriz. Takımı zaten taraftar şampiyon yapar. Eskişehirspor’un şu anki durumunu hayretler içerisinde izliyorum, şehrin önde gelenleri sadece laf üretiyor fakat proje üretmiyorlar seçim zamanı ise oy istemesini biliyorlar. Eskişehirspor partiler üstüdür, efsanedir ve bedeli asla ölçülemez. Halil Ünal transferi açabilirse transferler yapılacaktır ve Eskişehirspor hedefe oynayacaktır. Şampiyon da olacaktır" dedi.