Huzurevi sakinleriyle tek tek bayramlaşan Çakırözer, “ Bizleri büyüten sizlerin yüzlerinin hep gülmesi en büyük arzumuz. Sizlere minnet borçluyuz. Ramazan Bayramımızda hepinize sağlıklı, mutlu, uzun ömürler diliyorum” dedi.

YALNIZ BIRAKMAMALIYIZ

Bayram ziyaretleri kapsamında, Safiye Gönül Bayar huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Çakırözer, huzurevi sakinleriyle birlikte sohbet etti, oynadıkları oyunlara eşlik etti. Bayramlarda yaşlıların, hastaların ve ihtiyaç sahiplerinin yalnız bırakılamasının önemine dikkat çekenÇakırözer, “Bayramda deneyimli büyüklerimizin ellerini öpebilmek, hal hatrını sormak gerçekten çok önemli. Vakit bulan tüm yurttaşlarımızın huzurevlerimizi ziyaret ederek, oradaki büyüklerimizin bayramlarını kutlamalarını diliyorum” dedi.

BOCCE HEYECANINA EŞLİK ETTİ

Ziyareti sırasında huzurevi sakinleriyle sohbet ederek, onların taleplerini de dinleyen Çakırözer, onların istekleri üzerine yaşlılarla birlikte Bocceoyunu oynadı, sofralarına konuk oldu. Çakırözer, “Siz değerli büyüklerimiz gecenizi gündüzünüze katarak, büyük fedakârlıklarla yıllarca ülkemize hizmet ettiniz. Bizleri büyüten sizlerin yüzlerinin hep gülmesi bizim en büyük arzumuz. Siz tecrübeli büyüklerimizden öğrenecek çok şeyimiz var.  Hepimizin ortak dileği sizlerin en iyi koşullara sahip bir biçimde yaşamlarınızı sürdürebilmeniz” diye konuştu.