Odunpazarı - Tepebaşı Muhtarları İftar Buluşması, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr Nabi Avcı'nın öncülüğünde gerçekleştirildi. Gar Düğün Salonu'nda düzenlenen ve yoğun katılım olan iftar buluşmasına Nabi Avcı'nın yanı sıra AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, AK Parti Tepebaşı İlçe başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, AK Parti Milletvekili adayları Ahmet Namık Akdoğan ve Serhat Tunç, Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Hasan Güler ve Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan İbiş ile çok sayıda muhtar ve aileleri katıldı.

 Cumhurbaşkanı’na teşekkür

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı da, Ramazan ayının tüm İslam âleminde hayırlara vesile olması dileği ve Kadir Gecesini kutlayarak başladığı konuşmasında muhtarlara, "bugüne kadarki hizmetleriniz için çok teşekkür ederiz ama bu büyük hizmeti yerine getirebilmek için muhtarlık müessesinin güçlendirilmeye ihtiyacı vardı. Sayın Cumhurbaşkanımız hep siyasetin yerelden başladığını vurgulamıştır. Yerelde başarılı olursanız genelde de başarılı olursunuz demiştir. Bunun gereği olarak da başlattığı, artık gelenekselleşen, muhtarlar buluşmasıyla da muhtarların hem kendi özlük taleplerini hem de onların aracılığıyla milletin taleplerini, milletin evinde dinleme fırsatı bulmuştur. Ben Sayın Cumhurbaşkanımıza muhtarlık müessesini yeniden layık olduğu seviyeye çıkardığı için, müsaade ederseniz sizler adına, teşekkür etmek istiyorum.” diye seslendi.

Muhtarları dinledi

Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Hasan Güler ve Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan İbiş de, muhtarlar olarak bir araya gelmekten ve düzenlenen organizasyondan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti. İftar buluşmasında muhtarlar milletvekilleri ve adaylarla görüşme ve sohbet etme imkânı da yakaladı. Nabi Avcı, muhtarlar ve aileleri ile yakından ilgilendi, mahallelerin taleplerini dinledi. Gecenin sonunda Odunpazarı ve Tepebaşı muhtarları ile toplu hatıra fotoğrafları çekildi.