İftar sonrası konuşan  Milletvekili adayı Ömer İbrahim Sayın, ‘Eskişehir benim için önemli bir şehir. Kalabak suyu, Eskişehirspor, Çiböreği, Porsuk Çayı  işte bu güzel değerler Emirdağlılar için bütünleşmiştir. Biz Emirdağlılar olarak  Eskişehir’in nasıl bir parçası olarak görülüyorsak, Eskişehir içinde biz diğer parçayız. O yüzden  Emirdağlılar’ın Eskişehir’in her kademesinde işadamı, memur,amir, üst düzey yönetici , öğretmen ve çok sayıda meslek grubuyla hizmet veriyoruz. Tek hizmet veremediğimiz alan ne yazık ki siyaset. Artık Eskişehir siyasetinde daha fazla kadrolarla yer almalıyız. Bunun için burada toplanarak şahsıma vermiş olduğunuz  desteğe teşekkür ederim, Allah utandırmasın’ dedi. Emirdağlılar Platformu adına Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri de , ‘ Eskişehir’de siyasi arena da artık söz sahibi olmak istiyoruz. Eskişehir’de ekonomini yönetiminde  ve her alanda hizmetlerimizi veriyoruz. Başarılı olduğumuza inanıyoruz. Şimdi de Siyasetin Kaptanlığı talibiz. İnançla bunu başaracağız’ şeklinde desteklerini ifade ettiler.

 

KADINLARDAN BAYRAM DESTEĞİ

 

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili adayı Ömer İbrahim Sayın ‘a kadınlarda Bayram desteği geldi. Ramazan Bayramı süresince Kadınlar Bayramlaşmalarında ev ziyaretlerini geniş bir kapsamda yürüteceklerini açıkladılar.

Ev ziyaretlerini gerçekleştirecek kadınlar, Meral Akşener’in başlattığı kınalı eller, tülbentli analar ve bacılarla tek tek  görüşecekler. Gittikleri her kapıda siyasetine bakmadan Kadınlara değerlerini hissettirecekler. Kınalı ellerin sayısı artırılacak, tülbent her kadına ulaştırılacak.