Seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Eskişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zeydan, “5 yıllık dönemde üyelerimize verdiğimiz hizmetlerin olumlu geri dönüşünü, bu seçimlerde 8 meslek grubumuzun hepsini birden alarak tekrar güven tazeledik. Başarılı bir dönemi geride bıraktık. Bu yeni dönemde de Borsamız ve üyelerimiz adına planlayıp hazırlıklarını yaptığımız projelerimizi teker teker hayata geçireceğimize inanıyoruz. Borsamızdaki seçim sonuçlarının, üyelerimize, Borsamızın cefakâr personeline ve Eskişehir’imize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Ayrıca; dün gerçekleştirilen Eskişehir Ticaret Borsası’nın II. Etap seçim süreci, Odunpazarı İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı gözetiminde yapılan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Üyeleri, TOBB delegeleri ve Disiplin kurulu üyeleri seçimleriyle tamamlandı. Akabinde ETB Meclisi ilk toplantısını yaparak, Meclis Başkanını ve Meclis Başkanlık Divanını da seçti.

ETB Meclis Başkanlığı’na Hasan Öztürk seçilirken Ömer Zeydan Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Cevdet Kurtuluş, İsmail Hakkı Azizoğlu, Ahmet sarılgan ve İlhan Altındağ yönetim kurulu üyesi olarak görev aldılar.