Eskişehir’de 9 muhacir derneğinin oluşturduğu federasyonu ağırlayan Eskişehir Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği’nde Rumeli Camiası bir araya geldi.

Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyon Başkanı Zihni Çalışkan ve federasyon üyelerini ağırlayan ERİAD Başkanı İbrahim Durgut “Eskişehir’de üreten ve şehre hizmet eden Rumeli Camiasını bir araya getirmek için kurduğumuz derneğimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çerçevede iş birliğine ve birlikteliği hazırız. Federasyon olarak ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

“TAKTİRLE KARŞILIYORUZ”

 

EMDEF Başkanı Zihni Çalışkan da “Bu geciken bir ziyaret ama güçlü bir hayırlı olsun ziyaretidir. İş adamlarımızın daha gelişen ve birbirine daha sıkı sarılan bir yapı oluşturmasını diliyorum. Eskişehir’de bizlerin avantajı ise Rumeli’den göç ederken teknolojiyi, sanayiyi beraberinde getirip atılım yapmış, gıda, kuruyemiş, soba ve kiremit sanayinde önemli işler yapmış bir coğrafyaya sahibiz. Eskişehir’de yaşayan Rumelili iş adamlarına en iyi ve en doğru hizmeti verecek yapı olmaya devam edeceksiniz. Çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Bu ziyaret ile başlayan süreçte Eskişehir’de Rumeli camiasını temsil eden iki önemli yapı iş birliği içerinde bir arada olmaya devam edecektir” dedi.