Lider Ümraniyespor ile üç puan mücadelesine çıkan Eskişehirspor zoru başardı. İki haftadır aldığı galibiyetlerle ve oynadığı futbolla dikkat çeken kırmızı siyahlılara Ümraniyespor’da engel olamadı. Doksan dakika boyunca son derece iyi bir oyun ve mücadele sergileyen kırmızı siyahlı takım, rakibini tek golle geçti. 40.dakiakada Ofoedu’nun verdiği pası iyi değerlendiren Hasan Hüseyin Acar attığı golle takımını öne geçirdi. İlk yarı Eskişehirspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda Ümraniyespor gol için ataklarını hızlandırsa da kırmızı siyahlı defans oyuncuları etkili bir mücadele ortaya koydu ve gol izni vermedi. Karşılaşma Eskişehirspor’un galibiyeti ile sona erdi ve puanını 27’ye çıkardılar. 41 puanda kalan Ümraniyespor zirvedeki yerini korudu.

Maçtan dakikalar
10. dakikada sol taraftan İbrahim Akdağ’ın kullandığı köşe vuruşunda kale önünde Merthan’ın yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Kayacan’da kaldı.
12. dakikada sağ kanattan Oğuz’un indirdiği topa penaltı noktası üzerinde Emircan’ın gelişine yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci Kayacan kornere çeldi.
40. dakikada ceza yayı üzerinden Ofoedu’nun verdiği pasta ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Hasan Hüseyin’in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1
59. dakikada Semih Güler, Vasilogiannis'e yaptığı faul sonrası hakem Bülent Birincioğlu, futbolcuyu kırmızı kartla cezalandırdı.
75. dakikada ceza sahası dışından İbrahim Akdağ’ın yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci Kayacan kornere çeldi.