"Sanatçı ve Mehmetçik El Ele" sloganıyla gerçekleşen programa katılan sanatçılar beraberlerindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile Antakya'da bir otelde basın toplantısı düzenledi.

Karacan, yaptığı açıklamada, Hatay'da Mehmetçikle öğrencilerle, sınır köylüleriyle ve esnafla bir araya geleceklerini belirtti. Hatay'a Mehmetçikle buluşmak için gelen her sanatçının kalbinin burada attığını vurgulayan Karacan, birlikten kuvvet doğar düsturuyla seslerinin dünyaya çok daha güçlü ulaşması için kente gelindiğini ifade etti. Karacan, "Ben de gelmek istiyorum diyen" onlarca sanatçıyla önümüzdeki günlerde de sınır illerinde askerlerin yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Burada duygularını dile getiren Tamer Karadağlı da, kendisinin de bir kızı olduğunu belirterek çiçek bıraktığı sırada çok duygulandığını dile getirdi. Karadağlı, teröre karşı her zaman askerin yanında olduklarını söyledi.

Yavuz Bingöl ve Mustafa Ceceli de, sivillere roket atan teröristlerin cezasını bulduğunu, Türk askerinin terör yuvalarını dağıtacağını dile getirdi.

Daha sonra Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığına geçen yaklaşık 30 kişiden oluşan heyet, sınır ilçesinde görev yapan askerlerle biraraya gelerek sohbet edip moral verdi. Sanatçılar Tamer Karadağlı, Yavuz Bingöl, Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli, Volkan Severcan, Emre Kızılırmak, Erhan Yazıcıoğlu, Zuhal Yalçın, Deniz Oral, Burak Uçman, Murat Aksu ve Sefa Zengin, Reyhanlı’da bir vatandaşın evine konuk olarak öğle yemeği yedikten sonra çarşı esnafını ve Davutpaşa köyünü ziyaret etti.