14 Şubat Sevgililer Gününde çiftler, haftalar öncesinden birbirlerine hediye almanın telaşına düştü. Bazıları tek taş pırlanta gibi pahalı hediyeler alırken, bazıları da bir buket çiçek almayı cazip görüyor. Tüm bu maddi hediyelerin yanı sıra manevi hediyeler de, bu özel günde daha anlamlı hale gelebiliyor. Lösemili çocuklar, anneleri ve lösemiyi yenmiş gençler tarafından tasarlanıp üretilen birbirinden renkli ve güzel ürünler de, sevgililerin ve çiftlerin ilgisini çekti.

 

"HEM ÖZEL HEM GÜZEL HEDİYE"

 

Sevgililer Gününde herkesin hediye alma telaşı içinde olduklarını belirten LÖSEV Eskişehir Şube Sorumlusu Meltem Durulgan, "Eskişehir’de yaşayan ve tüm Türkiye’de bize kayıtlı olan 25 binin üzerinde hastamız var. Ailelerimizin ihtiyacı olan her türlü maddi, manevi, psikolojik ve sosyal destekleri vermeye çalışıyoruz. Çeşitli etkinliklerle onları mutlu etmek adına ve çocuklarımızın eğitimi anlamında etüt ve derslerle ailelerimizi desteklemeye çalışıyoruz. 14 Şubat, hepimiz için çok önemli bir gün. Bizler sevdiklerimize bu anlamlı günde özel ve güzel hediyeler almaya çalışıyoruz. Biz diyoruz ki LÖSEV anneleri tarafından üretilen ürünlerinden, LSV Dükkan ürünlerimizden alarak hem özel ve güzel bir hediye almış hem de LÖSEV ve çocuklarımıza katkıda bulunmuş hem de onların yüzlerini güldürmüş oluyorsunuz” dedi.

 

"LÖSEV DÜKKANI HER ZAMAN AÇIK"

Eskişehir’de adres değişikliğine gittiklerini hatırlatan Durulgan, Hoşnudiye Mahallesi Sahil Yolu sokak üzerinde faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi. Meltem Durulgan, “Yeni taşındığımız yerde standımız faaliyete geçti. İsteyen herkes her şekilde buradan gelerek ürün temin edebilir. Onun dışında internet sayfamız üzerinden istedikleri ürünü tercih ederek buradan çok rahatlıkla ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.