Yapımcılığını Limon Film, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği 'Savaşçı' dizisi, Bordo Bereliler’e mensup bir timin destansı hikayesini anlatıyor. Dizide Doğu Türkistanlı, iyi iz süren ve Türkiye-İran sınır bölgesini de tanıyan bir askeri canlandıran Şensoy, başarılı ve etkileyici oyunculuğuyla göz dolduruyor.
Sette İHA'ya açıklamalarda bulunan Çağrı Şensoy, "Böyle bir işe başlarken fiziksel ve ruhen kendini hazırlaman gerekiyor. Ama koşullar, doğa gibi şeyleri avantaja çevirmen gereken, öğrenmen gereken bir durum. Biz de oyuncu olarak kendimizi buna alıştırdığımızda hayat daha da kolaylaşıyor. Onun dışında, sette her şey oldukça yolunda. Katmanlar arttıkça, engeller arttıkça hani yapabileceğin şeylerin de sayısı artıyor. Dolayısıyla bu benim için bir avantaj oluyor. Hani senaryomuzda her şeyimizde, ülkenin durumu da anlatacak, yansıtacak şeyleri arttırıyor o da bizim için avantaj. Ben de elimden geldiğince arttırmaya, eğlenmeye çalışıyorum" dedi.

"Hem fiziken hem de ruhen etkiliyor"
Profesyonel bir albay ile setteki özel sahnelere hazırlandıklarını aktaran Çağrı Şensoy, "Ben biraz geç katıldığım için ekibe o ilk sıkı durumda değil ama her zaman başımızda bir profesyonel albayımız var ve hep gözü üstümüzde. Yani her şeyi doğru yapmamız için elinden geleni yapıyor. Askeri taktikler, nizam, düzen, iltizam durumlar. Yani evet gerçekten burası bir askeriyeyi aratmayacak hale gelebiliyor bazen. İlk arazi durumumda sakatlandım, tabi sonra neyi nasıl yapmamız gerektiğini yavaş yavaş kavrar hale geliyoruz. Hani onu zamanla öğreniyorsun. Çünkü çıkınca başka bir hayata, başka bir şekilde devam etmeye çalışıyorum hani derdim o. Ama etkiliyor mu derseniz insanı, hem fiziksel olarak hem ruhen hem de yaşamsal duyarlılıklarınızı etkiliyor. Daha dikkat kesiliyorsunuz bu çok şey. Onun dışında hayır, ben oyuncu olarak, Çağrı olarak hayatıma devam ediyorum. Gayet güzel bir ortam inşallah hep böyle olur. Yani hava koşulları biraz zorluyormuş zaman zaman ama alışacağız işimiz" ifadelerini kullandı.