10. yılını geride bırakan Espark, hazırladığı etkinlik ile ziyaretçileriyle sürpriz bir şekilde iletişime geçti. 'Gülümsemeniz bizim için en büyük hediye' diyen Espark, Eskişehirlilerin gülümsemelerini fidana dönüştürüyor. Etkinliğe katılan ziyaretçiler ayna karşısına geçerek ayna ile adeta konuşurmuş gibi sohbet ettiler. Ayna ile iletişime geçen Erdinç Yangel, çok ilginç olduğunu söyledi. Yangel, “İlk defa geliyorum buraya. Espark bu tarz teknolojik uygulamalarla şaşırtıyor insanları. Çok hoş. Özellikle felsefe bölümünü okuyan bir insan için ayna ile konuşmak çok absürt geliyor ama ilginçti. Çok şaşırdım. Sabit şeyler söylüyor sandım. Merhaba gibi ama sorularıma cevap verdiğinde önce sağıma soluma bakındım. Sonra çok iyiymiş dedim. İnsanların beğeneceğini düşünüyorum” dedi.

“İçinde biri olabilir diye düşünüyorum”
Fidan Kasımbenli ise içinde biri olabileceğini düşündüğünü belirterek, “Çok şaşırdım. Çok güzel ve eğlenceli bir uygulama olmuş. Uzun zamandır buraya geliyorum. İlk defa böyle bir şey oluyor. Çok güzel ve insanları motive eden bir şey. Ben çok motive oldum. Eğlenceli görünüyor. Bence bizi duyuyor. İçinde biri olabilir diye düşünüyorum. Herkese farklı cevaplar vermesi çok enteresan. İsmini duyup sana özel hitap etmesi. Kıyafetime yorum yaptı benim. Çok hoşuma gitti. İnsanı nasıl oluyor acaba diye de düşündürüyor. Kıyafetimi çok beğendiğimi, çok zevkli olduğumu söyledi ve selfie çekmemizi istedi” diye konuştu.
Son olarak Ayşe Şentürk’de en kısa zamanda küçük oğlu ile tekrar geleceğini belirterek şunları söyledi; 
“Çok hastayım. Hasta bir şekilde geldim buraya. İnsanın gülümsemesi için bir sebep gibi. Güzel ve eğlenceli. Küçük bir oğlum var. En kısa zamanda onunla birlikte de geleceğim. Beni tanıyor olması, üzerimdekini bilmesi çok güzel. Acaba içerisinde izliyorlar mı diye düşündüm ama güzel olmuş.”