İlk olarak Beylikova Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Çakacak, Kaymakam Ahmet Kavanoz’dan ilçe hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Özkan Alp’ı makamında ziyaret eden Vali Çakacak, belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirildi. İlçenin doğalgaz rüyasının gerçekleştirildiğini bildiren Başkan Alp, altyapısı biten mahallerin üst yapılarının da tamamlandığını söyledi. İlçeyi daha çok yaşanılabilir hale getirmek için gece gündüz çalıştıklarını aktaran Başkan Alp, Vali Çakacak’ı ilçede görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Belediye ziyaretinden sonra Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı’na katılan Vali Çakacak, vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmek, onların yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetleri sunmak adına, kurumların uyum içerisinde çalışmasına önem verdiklerini söyledi. Toplantıya başkanlık eden Vali Çakacak, muhtarların önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade ederek, “Muhtarlarımız, mahallelerimizde yaşayan vatandaşlar ile aramızda köprü vazifesi görmektedir.” dedi. Vali Çakacak, kendilerine iletilen istek ve taleplere en kısa sürede cevap verileceğini bildirdi.

VATANDAŞLA SOHBET ETTİ

 

Toplantının ardından ilçe çarşısını ve pazaryerini gezen Vali Çakacak, vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Beylikova Çok Amaçlı Anadolu Lisesi, Beylikova Fen Lisesi ve Müberra Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Vali Çakacak, sınıfları gezdi. Öğrencilere nasihatlerde bulunan Vali Çakacak, “Ülkemiz muasır medeniyetler seviyesine siz gençlerin sayesinde ulaşacaktır. Bizler, sizlere güveniyor, sizlerin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Kendinizi çok iyi yetiştirmelisiniz. Aldığınız iyi bir eğitim, bilgi ve birikiminizi daha çok artıracak ve toplumda büyük bir saygınlığına sahip olmanızı sağlayacaktır. Sizler büyük bir devletin evlatlarısınız. Büyük bir devletin gençleri olarak hedefiniz de büyük olmalı. Bu ülkenin geleceğini sizler belirleyeceksiniz” şeklinde konuştu. Ülke olarak eğitim alanında yüksek kaliteyi yakaladıklarını kaydeden Vali Çakacak, öğrencilere ileriki hayatlarında başarılar diledi.