Kamp dönemi iyi geçti

Siyah Kırmızılı takımın skorer gardı Buğrahan Tuncer açıklamalarda bulundu. Buğrahan hazırlık döneminin çok iyi geçtiğini belirterek , “Kamp dönemimiz iyi geçti. Birkaç eksiğimiz vardı. Billy Baron geç katıldı, Viacheslav Kravtsov Avrupa Şampiyonası’nda oynadığı için geç geldi. Tabi kimse birbirini tanımıyordu, sadece geçen seneden kalan Yunus Emre, ben, Marshall, Duncan ve Mehmet Fırat birbirimizi biliyorduk” dedi.

“İyi takım oluştu”

Yeni oyuncuların ve yeni koçun gelmesiyle adaptasyon dönemine girdiklerini belirten yıldız oyuncu Buğrahan, “Tabi sıkıntılar oldu bu adaptasyon sürecinde. Ben sakatlandığım için pek fazla katılamadım arkadaşlarıma. Onlar daha fazla vakit geçirdiler birbirleriyle. Dolayısıyla benim biraz daha takımı tanımaya ihtiyacım var. Ancak her şey iyi gidiyor şu an. Bence iyi bir takım oluştu. İnşallah daha iyi olacak” ifadelerini kullandı.

Parkeye dönmek istiyor

Darüşşafaka maçında sakatlanarak sonraki maçlarda oynama imkanı bulamayan Buğrahan en kısa zamanda parkeye dönmek istediğini belirterek,  “Maçta savunma yaparken topa elimi soktum. Elimi sokunca arada kaldı. 3 ve 4’üncü parmaklarımda kırık meydana geldi. Ameliyat olalı 2 hafta oluyor. Tekrar oynamaya başlamam için sanırım 2 hafta daha var gibi gözüküyor. Ben tabi en kısa zamanda oynamak istiyorum” dedi.

“Umarım desteğe devam ederler”

Taraftara da seslenen genç yıldız, geçen sene verilen desteği bu sene de vermelerini istedi. “Geçen sene taraftarımız müthişti” diyen Buğrahan, “Bize çok büyük destek verdiler. Geçen seneki Play-Off ortamını yakalarsak evimizde çok az maç kaybedeceğimizi düşünüyorum. İyi bir takım olduk. Taraftarımız da muhteşem. Play-Off’larda yaklaşık 6 bin kişi bize destek verdi. Çok güzeldi hepsine teşekkür ediyorum. Umarım bu sene bizi bütün maçlarımızda desteklerler. Destekleri sürerse çok iyi şeyler yapabileceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.