Eskişehir’in Han ilçesine bağlı mahalle muhtarları İstanbul Kartal İlçesi muhtarlarıyla Büyükada’da düzenlenen dostluk buluşmasında bir araya geldi. Buluşmada konuşan Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, “ Buradaki birlik ve beraberliğimiz herkese örnek olsun. Dostluğumuz hep sürecek” dedi.

MUHTARLARA BÜYÜKADA'DA AĞIRLAMA

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, mevkidaşı Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ve Han muhtarlarını hafta sonu Kartal Belediyesine ait Büyükada'daki sosyal tesislerde misafir etti. Han muhtarlarının iki günlük Kartal - Büyükada ziyaretinin ilk gününde, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, beraberinde Kartallı muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve Kartal'daki Eskişehirliler Dernekleri yöneticileriyle birlikte Eskişehir'den gelen misafirlerini ağırladı. Geceye Han heyeti ile birlikte CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de katıldı.

ESKİŞEHİRSPOR ATKISI HEDİYE ETTİLER

 Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz sahipliğinde gerçekleşen geceye ve CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Han Belediyesi’ne bağlı muhtarlar, Kartal Belediyesi muhtarları, Eskişehirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Recayi Konakçı, Eskişehir Dernekler Birliği Federasyonu Eskişehir İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Kartal’da yaşayan Eskişehirliler katıldı. Katılımın yoğun olduğu buluşmada Kartallılar Eskişehir’den gelen heyete Eskişehirspor atkısı hediye etti.

MUTLULUK VERİCİ

Eskişehir’den gelen heyeti Kartal’da ağırlamaktan büyük memnuniyeti dile getiren Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, “Buluşmamıza vesile olan Eskişehir Milletvekilimiz Utku Çakırözer ve bizleri kırmayıp, burada bizlerle bir araya gelen başta belediye başkanımız Erdal Şanlı ve sevgili muhtarlarımıza teşekkür ederim. Bu güzel buluşmamız her iki ilçemiz için de çok kıymetli, mutluluk verici” dedi.

KARDEŞLİK SOFRASINDA BULUŞTUK

CHP’li Çakırözer ise buluşmada yaptığı konuşmasında, “Bu akşam burada Han ve Kartal belediyelerimizin kardeşlik sofrasında bir aradayız. Türkiye’nin her yeri böyle olsa bizim hiçbir derdimiz kalmayacak. Hangi görüşten olursak olalım tek amacımız birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi korumak” dedi. Muhtarların zor koşullar altında mahallelerine en iyi hizmeti sunabilmek için mücadele verdiklerini söyleyen Çakırözer, “Onların hangi talebi olursa olsun yerine getirmek boynumuzun borcudur. Muhtarlarımızın hak ettikleri itibarı alması hepimizin ortak talebi. Ben bir kez daha Kartal Belediye Başkanımız Altınok Öz’e ve bizleri burada en iyi koşullarda ağırlayan ekibine sıcak misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi.

DOSTLUĞUMUZ HEP SÜRECEK

Han ve Kartal buluşmasını organize eden CHP’li Çakırözer’e teşekkür eden Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, “Kartal Belediye Başkanımız Altınok Öz, Sayın Milletvekilimiz Utku Çakırözer’in aracılığıyla bizleri buraya davet etti. Biz küçük bir ilçeyiz, küçük bir belediyeyiz. Bu akşam burada olmak bizler için gurur verici. Burada kurduğumuz kardeşliğimiz, dostluğumuz hep sürecek” dedi.

PLAKET HEDİYE ETTİ

Gecenin sonunda Eskişehirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Recayi Konakçı, Konak Belediye Başkanı Altınok Öz, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Han Belediye Başkanı Erdal Şan’a plaket takdim etti. Konakçı, Kartal’da yaşayan Eskişehirliler olarak Hanlı muhtarları ağırlamaktan büyük onur duyduklarını dile getirdi.