Arinna Dans ve Sanat Merkezi olarak kendi kültürümüzü de ön plana çıkartarak (halk dansları, bağlama, ritim vb.) gerek yapmış olduğumuz turneler, gerekse yılsonu gösterilerimizde büyük bir özveri ile Eskişehir seyircisi ile buluşuyor.

Arinna’dan yapılan açıklamada, “Sanat merkezi dışında Eskişehir’de gerek yerel yönetimler,okullar,özel organizasyonlarla  gerekse kurumsal şirketlere verdiği sanatsal faaliyetleri daha da genişleterek hizmet vermeye devam etmektedir.

Arinna Dans ve Sanat Merkezi olarak Eskişehir’de 10.yılı kutlamamızın en önemli etkisi, vermiş olduğu doğru eğitimler ve bir marka olmasıdır. Çocukların gelişimi ve sosyalleşmesinde çok önemli yer tutan sanatsal faaliyetler kurumumuzda uzman eğitmenler tarafından titizlikle sürdürülmektedir” denildi.

 

HANGİ KURSLAR VAR

 

Yapılan açıklamada şunlar belirtildi. “Bu faaliyetler arasında kurumumuzda Bale,Tiyatro, Müzik,Enstrüman kursları, Ritim, Salsa, Tango, Halk dansları, Jimnastik, Oryantal, Zumba, Hip hop eğitimlerimiz profesyonel kadromuz ile devam etmektedir. Sezon boyu verdiğimiz eğitim sonu her dönem sonunda Sanat geceleri düzenleyerek seyirci ile buluşturuyoruz. Bu faaliyetlerimiz ile verdiğimiz eğitim sürecini sahneye taşıyoruz. 10.yılın vermiş olduğu heyecan ve tecrübe ile bu faaliyetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz.”