Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile birlikte Tepebaşı Belediyesi’nin sosyal, sanat ve spor ile ilgili çalışmalarını yerinde inceleyen Gürcanlı, Başkan Ataç’tan tüm çalışmalar hakkına bilgiler aldı.

Gazeteci Zeynep Gürcanlı Başkan Ataç ile birlikte Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi, Şirintepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Yaşam Köyü ve Alzheimer Merkezi, Engelliler Montaj Atölyesi, Spor Müzesi Parkı, Toprak Dede Hayrettin Karaca Parkı, Şirintepe Yunusemre Spor Kompleksi’ni gezdi. Gezi sırasında Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin yatırımları, kültür sanat, sağlık ve spor başta olmak üzere sosyal projeleri anlattı.

Gezinin son durağı ise Tepebaşı Belediyesi hizmet binası oldu. Başkan Ataç’ın her fırsatta “Adeta bir sanat galerisi” diyerek nitelendirdiği hizmet binasında yer alan Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu ve Ulusal Sanat Çalıştayı eserlerini gören Gürcanlı, “Gerçekten çok güzel ve çok değerli çalışmalar var. Yapılan bu çalışmalar geniş kapsamlı. Genç, yaşlı, kadın, erkek ve engelli bireyleri kapsıyor. Başkan Ataç’ın bu güzel çalışmaları sayesinde Tepebaşı, Türkiye’de ve hatta dünyada önemli bir konuma geliyor. Emeklerinden dolayı Başkan Ataç’a tebrik ederim” şeklinde duygularını dile getirdi.