‘DAHA YOĞUN ÇALIŞACAĞIZ’

ETO Başkanı Metin Güler konu hakkında görüş bildirerek,‘‘ Başta bize teveccüh gösteren üyelerimiz olmak üzere bu dönemde fedakarca ve özveri ile çalışan yol arkadaşlarımıza ve bize gönüllü desteğini veren herkese teşekkürlerimi sunarken, seçim çalışmalarımızın Nisan 2018’e kadar aynı şevk, üyelerimiz için görev yapma arzusu ve heyecanla devam edeceğini belirtmek isterim. Yola çıkarken ana hedefimiz; Üyelerimizin kazancını artırmak, Eskişehir’in gelişmesini planlamak ve herkes için büyüyen bir ekonomi yaratmaktı. Bu hedef doğrultusunda, ben ve yol arkadaşlarım yorulmadan, aynı özveri ve azimle çalışmalarımıza daha da yoğun bir şekilde devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

‘SEÇİM YARINMIŞ GİBİ’

Bir diğer ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ise,‘‘ Zamandan bağımsız olarak çıktığımız bu yolda, çok çalışarak tüm üyelerimize dokunmayı, değişim gereğine duyduğumuz inançla bu değişimi başlatmayı hedefledik. Koyduğumuz hedefe ulaşma adına her zaman, sanki seçim yarın olacakmış gibi, projelerimizi hemen hayata geçirecekmiş gibi hazır olacağız ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kapımızı ve gönlümüzü sonuna kadar açtığımız Eskişehir ticaret erbabının, önümüzdeki süreçte de yolumuza ışık tutacak değerli görüş ve önerilerini dinleyerek, sessiz çoğunluğun sesi olmaya gayret göstereceğiz’’ diye konuştu.

‘AYNI HEYECANLA DEVAM’

Sanayi Odası Başkan adayı Nadir Küpeli konu hakkındaki açıklamasında,‘‘ Bizler, bu karar sonrasında da sanayicimizin gücünü, sanayicimizin geleceği kullanacak bir vizyon üretmek için sorumluluk almayı hedefleyerek başladığımız seçim çalışmalarımızı ara vermeden, aynı samimiyet ve heyecanla devam ettireceğiz. Bütün gruplarda seçim çalışması yapan bilgili, tecrübeli, donanımlı, aynı zamanda da genç ve  dinamik ekip arkadaşlarımızla birlikte, bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmaları daha da motive bir şekilde sürdürerek sanayicimizin güçlenmesi, büyümesi ve daha iyi bir geleceğe sahip olması için çıktığımız bu yolculukta, sanayicimizin teveccühünü almak için çalışmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

‘DURMAK YOK YOLA DEVAM’

Konu hakkında görüş bildiren bir diğer Sanayi Odası Başkan adayı Celalettin Kesikbaş da,‘‘ Hükümetin kararıdır, ancak biz seçimler ertelenmemiş gibi çalışmaya devam edeceğiz. Ertelemede FETÖ operasyonları ile K.Irak tezkeresinin etkili olduğunu düşünüyorum. Ankara Ticaret Odası seçimlerinin ertelenmesi, doğudaki bazı odalardaki gelişmeler de ertelemede etkili olabilir. Biz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Son 3 aydır bizlere teveccüh gösterdiniz, destek verdiniz. Tüm kamuoyu yoklamalarında bizleri açık ara 1(bir) numara yaptınız. Çok teşekkür ederiz. Bizler koltuk sevdası ile değil, Eskişehir sevdalısı olarak bu yola çıktık. Şimdi bu 6 ay boyunca sizlere; sadece seçim zamanlarında ziyaret eden yöneticilerden, insanlardan olmadığımızı ispat edeceğiz. Eskişehir Sanayisini hak ettiği yere elbirliği ile getireceğiz. Durmak yok, birlikteliğimizi daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz” diye kaydetti.