Başkan Kurt, toplantıda, “Odunpazarlı hemşehrilerimizle 5 yılda çok büyük işler başardık. Katılımcılığın, demokrasinin, dayanışmanın ne olduğunu tüm Türkiye’ye gösterdik. Odunpazarı’nda sosyal demokrasiyi her alanda egemen kılmaya devam ettik. 2019 yılında, yönetimimizin de ikinci dönemindeyiz. Daha önce de belediyeciliğin, artık klasik belediyecilik olmaktan çıktığını söylemiştik. Bizim amacımız sosyal demokrat,  toplumcu, katılımcı, şeffaf bir belediye yaratmak. Bunun için de çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.  

 

STRATEJİK PLAN HAZIR

 

Kurt, şunları söyledi. “2019-2024 vizyon projelerimizin de içinde yer aldığı stratejik planımızı hazırladık. Bunu yaratırken de Eskişehir’de bulunan bütün demokratik kitle örgütleriyle işbirliği yaptık. Toplantılar düzenledik, demokratik kitle örgütlerinden görüşler, öneriler aldık. Biz, Odunpazarı Belediyesi’nin yönetimine seçildiğimiz ilk günden beri gerçekleştirdiğimiz çalışmaların hepsinde Odunpazarlı hemşehrilerimizin sesine kulak verdik, onların sesi olduk. 

Bugün gelinen noktada Odunpazarı’nda yaşanan büyük değişim 7’den 70’e tüm insanların yüzlerini güldürüyor, güzel günlere olan umutlarını arttırıyor. Odunpazarlı hemşehrilerimiz artık geleceğe daha umutla bakıyor.  Biz, Odunpazarı Belediyesi’ni sosyal demokrat, şeffaf, katılımcı, halkçı bir anlayışla yönetiyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu toplantı da bunun kanıtı.”