Bin 100 vatandaşın katıldığı programda Başkan Ataç, “Tepebaşı’nda yapılanlar, engelli kardeşlerimize fırsat verildiğinde ne kadar başarılı olabileceklerini açıkça gösteriyor” dedi.

 “AHMET BAŞKAN HER ZAMAN DESTEK OLUYOR”

Etkinlikte ilk konuşmayı yapan Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen, “Bereketli bir günde Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç sayesinde yine bir aradayız. Ahmet Başkan her zaman bizlerin yanında ve destek olmaya devam ediyor, kendisine hepimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 “ESAS OLAN GERİYE KALAN 364 GÜN”

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise engelli bireylere fırsat sağlandığında yakaladıkları başarıya dikkat çektiği konuşmasında, “Tepebaşı’nda yapılanlar, engelli kardeşlerimize fırsat verildiğinde ne kadar başarılı olabileceklerini açıkça gösteriyor. Bugün ülkemiz nüfusunun yaklaşık yüzde 12’si engelli. Sağlıklı bir toplum için engellilerimizin sorunları muhakkak çözülmelidir. Gökkuşağı Kafe ve Engelliler Montaj Atölyemizi yakından biliyorsunuz, çocuklarımız orada çok başarılı oldular. Çocuklarımız 4 senede, 4 milyon adet parçanın montajını yaptı. Müthiş bir çalışma azmine, disipline sahipler. Yaptığımız örnek projelerde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Cem Köktaş)