Kulüp yönetimin pazartesi günü olağan üstü kongre kararı alacağı yönünde haberler yayılmaya başladı.

Eskişehirspor’da bir süre önce istifa eden ve sonrasında ‘Ben görevimin başındayım’ diyen Osman Taş’ın dün gazetelerde ve sosyal medyada Eskişehirspor mağazasının kapanacağı ve Almanya’ya dönüyorum haberleri üzerine hiçbir açıklamada bulunmaması taraftarların kafasını karıştırdı.  Gazetemizi arayan taraftarlar ‘Eskişehirspor da karanlık günlermi geliyor. Osman Taş bir istifa ediyor, sonra geri dönüyor. Adeta Eskişehirspor’la dalga geçiliyor.’ şeklinde konuştu.

DESTEK YOK PUAN SİLME GELİYOR

İstanbul’da destek arayışından bir sonuç alamayan Osman Taş gelecek olan yeni puan silme cezalarını ve futbolculara verilen sözlerin yerine getirilmemesi üzerine  çareyi Eskişehir’i terk etmekte bulduğu iddia edildi. Osman Taş yakın çevresine hiçbir yerden destek bulamadığı bu nedenle şehri terk edeceği iddia edildiği öğrenildi.

KONGRE KARARI KAPIDA

Eskişehirspor yakın çevresi Osman Taş’ın son hareketleri üzerine Pazartesi günü olağanüstü kongre kararı alması bekleniyor. Bunun yanında bazı yöneticiler Osman Taş’ın istifasını yürürlüğe koyarak yönetim içinden bir başkan seçilmesini istediği sızan haberler arasında yer aldı.

Genel olarak gelişmelere bakıldığında Eskişehirspor’un karanlık günlere doğru itildiği apaçık ortada gözüküyor.

Öte yandan Osman Taş’ın  Eskişehir’den ayrılacağı haberinin de yalan olduğu yönünde bazı sosyal medyada   yer aldı.